Abrahamsberg.

Kommentarer (0)

Sitter hos Adam som är jättebakis och spyr, med Mike! :D Mike är i stockholm och jag är glad och han är mysig. Dom är på systemet typ.. Senare ska jag till Celina och sova där, fett länge sen. Vi är sams och det är massor med skönt, hihi. Även fast mike tjatar om att jag ska sova med honom.. Han ska säkert ut och skit mellan, och jag har lovat min bästa vän, sånt skiter ja inte i :) Ska ändå åka uipp och hälsa på honom snart så då kan han sova med mig hur mycket han vill.

Fett segt att inte ha en dator, kan inte vara inne på msn eller lyssna på musik eller nånting, Suger faktist. 
nu ska ja kolla tv :) puss

Rip dator

Kommentarer (0)

Hallå hallå , min dator har kraschat och ingen vet när den kommer fungera igen. Bloggen och facebook kan jag nå via mobilen men inget annat , så det är bäst att ringa eller smsa om det är något. Vi ölade hos niklas i förregår , erika, elina , tobbe , ragge o sofie var där:) sen igår träffade jag ingrid och fikade. Ska träffa Celina idag typ och kanske mike eftersom han är i stockholm. Han ringde som fan hela natten för han var så Jävla full så tillslut stängde jag av mobilen:) nu ska ja typ sova vidare , puss

liten uppdaterin.

Kommentarer (0)

har vart hemma hos niklas och druckit öl så nu e ja lycklig . Sitter o snackar m Dylan, en kille ja va kär i när ja va 13 år, helt sjukt! fett länge sen.