Höstlov.

Kommentarer (1)

Fredag; Var med Kim osv osv, sov där.
Lördag; Fick skjuts till stan, träffade Celina, lite folk, Celina sov hos mig
Söndag; Vi åkte till stan, fotade, jag köpte hårspray och braller,   sov hos Jesper
Måndag; ÅKte hem, gjorde typ ingenting, åkte till Jocke på kvällen.
Tisdag; Idag, ska fota Rass till ett skolarbete när han vaknar, sen kanske träffa Celina och punkarna.
Onsdag; Åka till Kim vid halv 2, då han slutar jobbet. Få skjuts till stan och sova hos Celina.
Torsdag; Elias kommer hit, vi ska ta hand om honom, + fota celina / dem i stan.
Fredag; Festa med Sundsvallsmänniskorna, vet inte vart än.
Lördag; Fika med Jimmy på dagen? Hope for Halloweenfest.
Söndag; Ta det fett lung!

(New pics under "media" > "photo"!)

ha-ha-ha

Kommentarer (0)

Hmm... då ska vi se vad man hört idag.. Dum i huvudet?. Att man behöver söka hjälp.. stalker, larvig? attentionwhore, visst, men inte på det sättet. Äckel, av en människa jag aldrig pratat med?. Lögnare.. att jag behandlar folk illa.. att ingen tycker om mig. egoistisk? . att jag "töntar runt.." tydligen också.

Falska människor: Dra åt helvete !:
Ni som är äkta: visa det!

Nej, jag orkar fan inte försöka med saker längre, hahahah. det blir parkbänk och öl imorgon eftersom ingen annan ställer upp.

aldrig kan man få må bra en länge tid..

Hoho, changes!

Kommentarer (0)

Jadu, skola som vanligt, mådde sjukt illa hela dagen,  men slutade halv 12 som tur var. Åkte hem, pluggade! Shit vad bra jag är! Matte osv.. har ju prov imorgon. Skulle behövt  plugga engelska också, men det blev historia istället, och sen pallade jag inte.

Så skulle jag och Kaiz vara fett duktiga och dra till UM, och så kommer vi dit, "Drop in intällt pga sjukdom" *DÖDA!*. Så vi gick och kollade på pälsar, jag blev kär i sådana i förregår, en sån ska jag ha. Oäkta då.

Sen åkte jag hem fick ryck och klippte lugg. Gulligt som fan ju, till vänster har ni resultatet. Helt okay iallafall, tröttnar såfort.

+ att mitt gitarrhalsband.. blev misshandlat. Halsen gick av, skoj. Hoho! Ge mig ett nytt halzband, en ny digitalkamera och en pälsjacka. Parteyyy!.

På fredag kommer Alx hit, får se om det blir att träffa han eller inte, har inga planer för helgen, allt är ganska oklart. Visst finns det saker, men inget är bestämt, än. Gillar inte att bestämma i förväg, bättre att ta det som det kommer.

Nu ska ja sluta snacka skit, sluta dricka cola , så jag kan sova sen. Kom hit och massera mig btw, kan varken sitta eller ligga ner utan att min rygg dör lite. Pussis.