Ppl like me! huh?

Kommentarer (0)

Jag var påväg till Expressen på studiebesök. Men halvvägs dit blev jag feg och vände och åkte hem. Nu känns det som att jag vill ramla ihop på golvet som att ja inte hade några ben i kroppen. Kul!

Åkte iaf hem igen. Sitter och dricker kaffe och så vidare,ska färga håret snart tänkte jag. Blir inte Uppsala i helgen, Leo hade inte råd. Så dom ska sitta hos Jocke som vanligt, men jag orkar verkligen inte det! Så får se om ja drar ihop ngt m jezp elr inte. Får se. Och sen vet jag inte hur det blir med festen hos Felicia på lördag, Celina?

Går nog på idrotten sen iallafall, och sen, om det blir som planerat ska jag träffa Ted. Åkte btw till Adam och hämtade min bikini igår som har varit hos Mike i Norrköping i evigheter! Skönt att ha den hemma! Eller något...

Jag hatar att jag inte blir pigg av kaffe. Jag orkar inte vara trött. Puss.

My abilities are unparalleled

Kommentarer (0)

Min förmåga är unik.. Meningen att jag ska ta åt mig och typ fatta budskapet? Yes i'll try! haha. Det var massor med saker jag skulle göra idag. Färga håret, städa, plugga.. och nu ska jag tydligen åka och träffa Adam och min bikini också. Jag har fkatiskt pluggat lite, men själva uppgiften är att skriva om en fotograf och HUR han arbetar, dvs hur han komponerar bilderna, vilka tekniker och vilken ljusbehandling han använder. Och nej, jag hittar inte det här någonstans, så jag lär väl få IG, men vad fan gör det.

MIssade tydligen ett möte jag inte hade en aning om idag, med Jocke, musikmänniska i skolan som skulle snacka om om jag  ska byta linje eller inte. Jag vet inte, jag är väldigt osäker på det ljust nu. Men missade alltså mötet bara för jag aldrig får reda på någonting.  Whatever.

NU tänkte jag hämta något att käka och lägga mig och kolla på Andra Avenyn så jag får ut dig ur huvudet ett tag, vore skönt som fan faktiskt.  Puss.

everybody loves you when you're dead.

Kommentarer (0)

Känns som att jag hunnit me fett mycket idag. Skola, fotolektion jag enbart använde till att sitta och redigera helt onödiga gamla bilder. ÅKt till vällingby, provat förstora tights, köpt hårfärg, back to school, åkt till sandra, gjort sallad, åkt  hem, kommit på en del saker, fått jätte ont i huvudet, fått damp på min dator och mått illa!

du är inte värd mig. du vill inte ha mig och du förtjänar mig inte så varför ska du ha mig kvar? varför ska ja bry mig? . Allt du gjort i 1 års tid är att såra mig, såra och såra. Det är slut på det nu för fan. Du är inte värd ett jävla piss för mig, du förtjuänar ingenting. jävla idiot.
Och än sen att du är den ända jag någonsin älskat på riktigt? Det ända jag kommer sakna när ja insett vem du verkligen är är fan sexet. Illa,
kanske någon annan tid, på en annan plats. Men inte nu. Du tog ett år av mitt liv och jag ska inte låta dig förstöra mer.

ahaha ahha ahahahahaaha .