Jag är äcklig.

Kommentarer (0)

Ja är rätt förvånad över att det inte bor djur i mitt rum. 

Mitt rum är fan rätt stort :O har inte sett golvet på hur länge som helst ! Varför är det så jobbigt att städa? Jag blir fan helt slut.. det kliar i näsan av damm... usch och fy. Lazybacker fer sure! 

Nu är jag jävligt arg... men varför behöver vi inte ta upp. 
Nu måste jag byta lakan i min säng. Sen kanske man borde äta middag också?
Tror iallafall att ja bestämt kläder tills imorgon.. framsteg! NU kommer dte ta en timme kortare tid imorgon. OM jag inte ändrar mig vill säga. 

:)

Vart försvann våren?

Kommentarer (0)

Det verkar som det blir regn imorgon, valborg. Jag gillar det inte! Valborg ska ju vara mysigt.. men får se hur det blir med allt imorgon, är bjuden på en fest i spånga så jag får se om det blir det, eller Uppsala.

Hade nationella prov i engelska idag, det gick väl okay tror jag, eller hoppas jag iallafall. Sedan hade vi håltimme från halv tio, och vi börjar tjugo över tolv... segt. Sitter här och försöker fördriva tiden, haha.
Jag tror jag tar ledigt från skolan imorgon faktiskt.. eller ja, det beror på vädret. Är det regnigt kan jag lika gärna dra till skolan, för då behöver jag ändå inte komma till Uppsala fören på kvällen.

Fast vem bryr sig egentligen? hahahah.
Foto är det nu.. segt! pözz

Smashiz

Kommentarer (0)

Jag har ingen lust med kärlek just nu faktiskt. Tur att det inte finns någon kärlek här då ! Imorgon har jag nationella prov i engelska, gud vad jag ser fram emot det! ... inte. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden och har ingen aning om vad det beror på. 

Sitter och pratar lite med Smash, det var inte igår inte! "Jag hatar folk som inte ringer även fast de sagt att de ska göra det".
"nejdå".