äntligen är jag tillbaka i internetvärlden!

Kommentarer (0)

Aaah, nu har hårddisken kommit och min dator funkar igen! Man vet dock aldrig hur länge det varar... men jaja. 

Idag satt jag på 2 olika banker i en timme och 40 minuter men nu har jag fett spaceade bankkort och sånt. Så det är awesome. Har också packat lite och så. 

Imorgon vid 5 bär det alltså av till Fills i Eksjö, dock utan någon kula på min näspiercing för att den helt enkelt inte verkar vilja sitta där! Men då får det vara så, det förstör inte min sista resa detta år. 

Nu tänkte ja kolla lite på tv och ta det lugnt, även fast mina föräldrar kommer tjata om att ja ska städa mitt rum innan ja åker. Tänkte slänga in en bild från luren också, sämst kvalite och man ser inte min nya (lila!!!) hårfärg, men ändå! Cheers. 


hehehehehej...

Kommentarer (0)

(edit: Min dator kraschade igen, och igen och igen därför har ja fortfarande ingen. Väntar just nu på en ny hårddisk från holland)

Jag har fortfarande ingen dator, men fick en fet lur i Julklapp, Samsung Galay S. Man kan göra i princip allt med den förutom att blogga. Och blogg.se har nått jävla komplicerat sms bloggningsgrejs som jag inte orkar med. Så det får vara så.

Kom hem från göteborg i torsdags... det var väl trevligt där. Vissa stunder var bättre än andra!.
Du ärså jävla fin....fan åxåå ,  jag tror ja börjar bli sådär löjligt kär. Igen. I en idiot. Jobbigt vaa?!.

Åker vidare till Eksjö m Fille o Lovisa på onsdag. Inteens hemma en vecka,men varför ska man vara någonstans där ma inte trivs?  Så det blir nyår där.

ÅÅåhåååhåhåh...

Jag är inte tråkig, jag är mystisk. Kan folk inte inse det?

äntligen.

Kommentarer (2)

Åhå, nu har jag en dator igen! Gud vad rastlöst det var utan. Låg och kollade på tv hela dagarna och typ dog lite. 

Nu är det 2 dagar kvar på praktiken innan Jullovet, det ska bli najs. Har lite små planer för lovet men dom kommer inte upp än. Går ju såklart tillbaka till praktiken sen i januari. 

Har som vanligt inget vettigt att säga.. Jag och David är inte tillsammans längre, vi gjorde slut för typ.. många dagar sen. Men iallafall. Jajajaja, nu ska ja försöka orka duscha men det orkar jag verkligen inte. Hur ska detta sluta...