Mysmode lalala

Kommentarer (0)

Skola och skit igår..  sen vart jag fett emo osv, åkte och träffade Manne en stund, fick cigg, blev glad,  senare åkte jag och mötte Mirre på söder och vi sprang runt som galningar och letade efter någon Duvnäsgård.. vi hittade tillslut iallafall! Daddy JJ skulle spela med Slamshot Seduction i en tävling där.. var väl ganska trevligt, men segt.

Sen tog vi oss till Rocks för att möta Kongo och hämta mina öl, haha kände sig så jävla värdelös när man stod där ute och inte fick komma in, var typ Crashdiets releasefest? Lol... Sen åkte jag Mirre och Daddy JJ tilll Pete ensama och drack mina öl och mysade massor och sov... vid halv fyra kom det konstigt folk som vi inte kände , det var skummt.. sen typ på morgonen kom Cissi, Stina, Tob, Otto mfl, trevliiiiitt :)

Däckmode.
(mycket MYCKET vacker bild faktiskt <3)


Lalala, nu blire att duscha (har väntat på att ja ska orka i en halvtimme nu) Och fixa fluff och skit och sen supa ner sig hos Pete igen med Daddy, halva Warpussy och Felicia :) Blir skeeetabraaoo dude.

byebye

It's not a good one.

Kommentarer (0)

Jag blir galen. Jag blir seriöst GALEN. Det ska INTE vara såhär. BAJZ.

Happ, ska försöka ta mig till en spelning ikv, ingen aning om vart det ligger eller hur ja ska komma dit, och ingen aning om vad jag ska göra efter. Kanske bara borde stanna hemma istället..
Jag är så sjukt jävla trött och trött på hela skiten och trött på att vara osäker och inte kunna räkna med någon och alltid behöva göra allt själv.

Jag är så jävla rädd hela tiden.

Och jag vill ha ciggaretter som fan..
Jag Hatar Folk och jag vill flytta till Göteborg NU.
Och jag hoppas Kongo köper öl till mig som ja kan dricka på en parkbänk. Skulle vara snällis <3
Nu ska jag begrava mig under mitt täcke och äta mig tjock.