Fitt engelska.

Kommentarer (0)

Nu är ja inte med längre, jag bara försöker och försöker med den jävla engelskan även fast jag inte fattar någon av  uppgifterna, och aldrig duger det. Jävla äckel lärare... Och nej, jag förstår inte den stora uppgiften, och jag tänker inte göra den heller, hur bra tror hon att vi är egentligen? Ena sekunden sitter hon och säger att alla är skitdåliga och frågar varför vi ens valde kursen, eftersom vi inte kommer klara av den. Sen får vi en sjukt jävla svår uppgift där man inte ens fattar uppgiftspappret. Går inte riktigt ihop, huh?
Funderar seriöst på att skita i resten av engelskalektionerna.. och jag VÄGRAR prata inför klassen om något jag inte ens förstår.

Jag är sur. Mina vänner är ego och ville inte ens följa med mig och äta frukost.
Jag är hungrig och vill hem och vill inte redovisa foto, för jag är inte nöjd med bilderna, jag kan inte förklara dom och jag hatar att prata inför folk. Uppgifter blir så himla mycket svårare när mnågon annan säger åt en vad man ska göra. Då blir man tvingad, och det blir alltid så mycket bättre när man gör något frivilligt.

Jag orkar inte gå i skolan längre :)

Efter skolan ska jag skynda mig hem fort som fan, får hoppas att niklas har tid att köpa cigg på vägen för annars blir det jääääävligt jobbigt. Fixa mig och sedan åka och se Backyards sista spelning på Tyrol. Hoppas som fan på att det är lite nice folk där också :)
Verkar som det blir Rest in Sleaze med Felicia, Jimmy osv också.. trevligt.

nu ska jag göra ingenting resten av lektionen. hejdå.

wunderbraun

Kommentarer (0)

Hade jag haft dig, och det varit sommar, så hade jag nästan varit rädd för att leva för att allt hade varit så jävla perfekt.  Ge mig det?..

MINA SKOOOOR HAR KOMMIT! :D <3
dom passar perfekt.

Guten tag.

Kommentarer (1)

Ledig igår och idag, skönt som fan. Igår var jag på utvecklingssamtal, gick väl helt okay. Sedan åkte jag hem och sov en stund... Sedan åkte jag och träffade Celina i stan.

Fotade bilderna på bror och på rosen i förregår, blev helt okay och har börjat redigera. Den sista bilden ska jag ta idag när mitt hår har torkat. Blev bara tre bilder, orkar inte med den sista jag hade tänkt ha med, blir för känsligt.

Idag kommer mina skor, mamma ska hämta ut dom för dem är skrivna på henne , (Varför kan inte jag bara få hämta ut dom typ nu?)  Haha, tänkte vandra till knallen och köpa Cola imorse, men när jag hade tagit ett steg utanför dörren var det bara att vända in igen. Det snöar ju som ett jävla helvete! Räcker det alrig med snö? Tydligen inte.

En mycket vacker bild på mig och Matti från i fredags när vi va hos pete.. vi ser ju.. nyktra ut.. .haha :)Om jag säger att jag älskar dig, är det okay?
Jag saknar dig  hela tiden varje dag, du är så nära, men ändå för långt bort.
Baby, you make me crazy.