Materiell Lycka.

Kommentarer (1)


Min mor var och piercade läppen med min bror i stan idag, och sedan ville hon gå och kolla i affärer, men tråkig som min bror är så ville han inte det. Så mamma kom hem helt förtvivlad för att bror inte ville kolla i affärer. Jag ställde upp direkt och vi åkte till Kista. Nu kan jag vara lycklig i några dagar !

DET VAR MIN BROR SOM PIERCADE SIG INTE MIN MOR!

Jag är uppe i onödan.

Kommentarer (0)

Nu har jag äntligen kommit igång med min Krönika. Jag är definitivt inte nöjd, men det får helt enkelt bli som det blir. Jag kom till skolan innan åtta idag, i tid! Då kom jag på att det är andra gruppen som har text idag.. och att jag egentligen börjar halv tolv. Bra jobbat Jenni, keep up the good work!

Som tur var så skrev jag inte krönikan förra veckan, så jag har iallafall något att sysselsätta mig med. Skriver om jämlikhet (oj vad häftig jag är, haha) och våldtäkten i Örnsköldsvik. Jag har dålig fantasi, ja!

Igår var jag jätteduktig och skrev både ihop mitt engelska-tal och min Sweden Rock artikel! Idag behöver jag bara plugga engelskaglosor, och jättemycket historia om första världskriget och ryska revolutionen.. gud så intressant. Men jag har prov imorgon, så jag behöver bara komma ihåg det tills dess.