lalala.

Kommentarer (1)

Skippade skolan idag, vi hade bara en lektion. Vaknade runt 11, och vild halv två hade jag körlektion. Det gick fan skitbra! Så skönt.. ska köra imorgon och på onsdag också. 

Efter det så åkte jag till stan och hämtade ut biljetterna till Göteborg, så nu finns det ingen återvändo.. haha! Måste se om morsan eller farsan kan hjälpa mig med engelskan ikväll också som jag inte förstår ett piss av.. sista grejen lixom, kom igen. 

Mitt problem just nu är vad jag ska ha för väskliknande sak på Sweden rock att förvara tex mobil och pengar i ?!.  hjälp :(.

Jag är så otroligt fantastisk och snoräcklig.

Kommentarer (0)

Ännu en helg avklarad, levande! I fredags satt vi i tanto ett tag, det var meningen att jag senare skulle ut på Rocks med Jassie Laughter, men så blev det icke, drog istället till Harry B med Chrille och Kane. 

Jag söp bort två tjocktröjor och nästan min kamera, men någon snäll jävel hade lämnat in den i garderoben. Sen somnade jag på Söder.. heh. 

Resten behöver icke nämnas. Jag är så otroligt fantastisk och snoräcklig. 

Vaknade 5 på lördagen, var hemma vid 8, käkade och fixade mig och drog in till Harrys med Riku, Ingrid, Addham m.fl! Försökte få tag på Kongo hela kvällen, desperat som en gris, men det gick inte. Men så fantastisk som jag är så hittade jag en sjukt awesome punkrockare som skejtade och bodde i Florida! Han fick mig att vilja vara uppvuxen där. Så otroligt skön människa! Amazing. Vi drog till Aspudden på efterfest utan folk och hittade en full vodka som stod öppnad i vardagsrummet.. hehe. 

Nu är jag hemma, har kollat lite biljetter till göteborg och sådär. Måste bara föra över pengarna till mitt kort så jag kan använda dem!

Så, nu är jag inte ledig fören efter den 14 Juni... hehe. 

vi hade nog kul...


bror och tjej


öl