Gud kvinna, jag skäms!

Kommentarer (2)

Jag är så irriterad på Kissie så jag bara vill gå och gömma mig. Hur gammal är hon? 19-20? Och hon ska föreställa någon slags förebild, eller liknande? Men Kom igen kvinna... 

Hon kan ju SÅ inte STAVA! Och ingen grammatik någonstans heller. Sen när stavas "mycket" på englska "MUTCH"? vadfan? Jag skäms så mycket. Det är inga svårstavade ord hon stavar fel på.. utan de allra enklaste, ord som man inte trodde folk KUNDE stava fel på. 

AAAAAHHHH! Jag blir galen alltså. Bruden är helt otrolig och inkompetent. Tack för mig.

Duktig flicka.

Kommentarer (0)

Det är så skööööönt att vara ledig! Åh, man känner sig (nästan) utvilad! Men har börjat känna hur stel min kropp blir när jag bara sitter / ligger still,.. har typ ont överallt. Har skrivit klart Medietentan, och gjort klart svenskan, och läst klart boken. Nästan klart med religionen också. Orkar inte plugga mer idag, men det är nog okej. 

Jag saknar min man och nu har jag tråkigt... inget att göra. 
Baj :)

Harrys är läskigt.. ibland.

Kommentarer (0)

Jag tog ledigt i måndags, och ledig imorgon också ! Skönt som fan.. förstår inte varför jag är så trött. 

Igår drog jag till Harrys efter skolan och skulle fixa lite Papper, tog med mig Celina. Vi satt där och pratade med Dean som sprang in och ut från köket, efter ett tag fick vi också gratis pommes med bea, och äppel/hallon/blåbärspaj som dean bakat! Sjukt najs. Vi blev jättemätta (och det blev ett helvete senare). 

Sen drog vi på bio och såg Jackass 3D, 30 spänn var för en 3D film var helt okej känner jag. Den var awesome och vi garva hela tiden. Drog senare tillbaka till Harrys och blev bjuden på öl, men lilla Celina fick inte vara kvar.. 
Jag var fortfarande sjukt mätt och så.. mådde bajs. Drack en öl, sedan började jag må illa också.. kul. Höll på o spy hela vägen hem, och eftersom ja har spyfobi så försökte jag hindra det hela vägen. Fyfan. 

Ska också tillägga att jag inte vågar gå på tjejernas toalett på Harrys då en kille tog en överdos och dog där förra veckan, och låg där i kanske 7 timmar innan någon hittade honom. Jag, gå in där? Nej tack! 

Tar alltså ledigt imorgon, ska plugga och städa och lite så. Nu väntar jag på middag, sen sova. Otroligt trött. 


Kommer även börja praktisera här, på Harry B James den 29 november, och fortsätter till vecka 4 , 2011, med uppehåll för jullov. Bilden kommer från deras hemsida.