Dålig Humor

Kommentarer (0)

Måste bara återberätta en liten konversation mellan min bror och kongo på facebook: 

Bror: Vart är festen imorn? funderar på att klä ut mej till sten.
Kommentarer
Kongo: Jag ska klä ut mig till en känsla :) 
Bror: vilken känsla? kåt och bajsnödig?
Kongo: Jag vet inte. Lat? Eller överkörd kanske?
Jag: ÖVERKÖRD!!!!
Bror: Sen när är överkörd en känsla?

Kalla min humor dålig men ja skrattade ett tag åt detta.

Snart Höstlov! Men först..

Kommentarer (0)

Var hemma hos Niklas igår, det var jättemysigt, vi köpte pizza och hanckade grönsaker med dip. Sen hyrde vi en film, som jag inte minns vad den heter. Men det var trevligt, har inte träffat honom på säkert två månader!
Nu har jag fotolektion och vid halv 1 ska vi till Fotografiska, och jag har fått en jättejobbig uppgift med massor av frågor. Känns otroligt jobbig och känns som att jag kommer behöva vara kvar hela kvällen... Man ska analysera massa bilder som man ska välja själv, och skriva hur utställningen är i helhet,  osv osv... gud vad jobbigt det känns.
Men ikväll blir det troligtvis Harrys , Halloweenfest osv... det kan bli kul :)

Massor med saker...

Kommentarer (1)

Nästa vecka är det lov. Då ska jag träffa: Mathilda, Josh! Emma, Celina, Oscar, Jensan kanske, och så ska jag på krogen, osvosvosv. Det blir jättemycket... men ja får hinna det ! Det är viktigt, inte träffat folk på hur länge som helst. 

Jag har inte ätit middag på 2 dagar. Jag är trött, och det känns som ja har glömt något. Men jag har ialalfall beställt studentmössa, och här kommer några (orättvisa, färgmässigt) bilder på mitt nya hår!.