Jobbcoachmöte, pizza osv.

Kommentarer (0)

Drog på Vains of Jenna med Oscar på Harrys igår. Såg dock typ inte bandet, hörde bara från där jag satt. Träffade Reet, Jessica och Brollan också, (+alla gamla vanliga harrysmänniskor) så det var trevligt!

Men det resulterade ju i att jag absolut inte ville gå upp ur sängen imorse, men det gjorde jag ändå eftersom jag var tvungen att dra på jobbcoachmöte! Fryshuset, träffade en jävla massa polare utanför som tydligen går i skolan där! Trevligt som fan. 

Mötet gick bra, det här blir säkert bra vettu. Har fått lite uppgifter att göra tills nästnästa onsdag osv. 
Påvägen hem bestämde jag mig för att hoppa av i Årsta berg och åka pendel, men så blev det inte, för i årsta hittade jag Niklas och Riku på en bänk som jag inte träffat på länge. Så blev att chilla med dom tills Jimmy kom och sen dra och käka pizza! Helt perfa. Sen hem.. :) 

Är trött som ett as, imorgon kommer min man till stockholm! :D


Update: HAHA, låter ju som att jag inte träffat bänken på länge! Bra sverige.

eehehehehe sims.

Kommentarer (0)

Hittade mitt gamla The Sims 2 igår. Installerade.. (buggar som fan på windows 7 but anyways). Spelade från 23.00 - 0500 inatt, och från 14.00 tills nu, 22.15 idag.. HEHEHEHE JAG ÄR FAST. Men nu börjar jag få ont i ögonen, bli  helt knäpp i huvudet och typ glömmer bort att jag lever i en riktig värld...  men på detta sätt är det ju inte så farligt att vara arbetslös!