Omg.

Kommentarer (1)

Det är något med dig som gör dig helt amazing att bara vara i närheten av. Synd att jag inte får det. 

Lördags var KaoZ
. Jag freakade ur som vanligt o stack från Harrys utan att säga till nån. Fick för mig att lägga mig och dö på plattan. Men det tyckte tydligen inte folk var okay, så nån brud drog upp mig och tog med sig mig hem. Hon var 46 bast och hade en son som var 19 och en som var 21. Fick mat och vin och grejer. Dricker inte ens vin.  Stannade där hela dagen igår. Kollade film osv... 

Ångestsöndagen. 

Men nu  är det en helt ny vecka och... undrar vad som händer denna vecka. Undrar om någonting händer denna vecka? Vet iallafall att jag ska dra och hämta plattången imorgon. Gud så jobbigt.
Kanske skulle skita i allt o sitta hemma och göra mitt fotoarbete istället, så jag slipper anstränga mig så mycket. '

Nä, har inga nya bilder.
Pözz.

Lov och hårda tider.

Kommentarer (0)

Jag förstår inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna dessa hemskheter! Sitter fast hemma igen. Allt sket sig. Igen. Men efter detta ska det inte skita sig mer har jag bestämt. 

Så , vad gör man ensam hemma en fredagkväll? Ber morsan köpa massa tjockismat & cola, och ligger i sängen och saknar en jävla massa människor, och kollar på dålig tv? Ett alternativ iallafall. Inte var det bästa början på lovet heller, men allt blir inte alltid som man tänkt sig. 

Mina känslor är ett jävla virrvarr och jag fattar ingenting så just nu har jag bara tryckt undan dem och vägrar känna alls. Jag har blivit jävligt bra på det. Det är skönt ibland. Att bara känna att man inte känner någonting för någonting. Duktig Jamie. 

Hörs väl när jag återvänt till verkligheten.