Eksjö'ish

Kommentarer (0)

Lalala, tja! Nu har jag varit i Eksjö i ett dygn ungefär... 
Kom hit igårkväll och vi donade öl med lite folk hos fidde. Sedan donade vi över till Erik och jag minns inte så mycket. Så åkte vi bil och sov hos Alex.  Mutcho grande fina bilder på kameran och så, awesome! Men mitt minneskort tyckte inte om Alex dator så dom  kommer upp när jag kommer hem, dvs på Tisdag.

Nu väntar vi på öl som kommer om nå timmar.. suck. Så jag ska snart dona över till Erik där Fidde o nåra är. Sen blir det fjortisfest och sen är skithelgen över, sug på det.

Bmth igår & Eksjö idag :)

Kommentarer (0)

Spelningen igår var hur jävla grym som helst, jag klagar inte! Skitbra var det och jag är lycklig. Synd bara att det blir så dålig ljudkvalite när man filmar.. :) Nu har ja bråttom att packa o sånt eftersom ja åker till Fidde i Eksjö idag! Men slänger upp två bilder från igår. 

 

Itchy Daze & Krogliv.

Kommentarer (0)

Haha, Harrys vart ju... annorlunda. Såg inte så mycket av bandet , men har lite bilder ändå. Träffade sjukt mycket människor och mådde bara illa av ölen och var trött. Senare träffade jag iallafall Marcus Öhrn (som varit med i fame factory tidigare haha) som nu har flyttat till Sthlm , det var ju random! Såå slaggade hos honom eftersom jag bor så långt bort, och fick skjuts hela vägen hem!  Jag klagar inte. 

Nu blir det att käka och fixa sig (igen, det är typ det ända ja gör när ja e hemma) och sedan dra in till stan och möta världens bästa Malou för att gå på Bring Me The Horizon! Kommer bli awesome. Är dock trött som fan.. men jaja. 

Fick 500 spänn av Harrys igår för min praktikinsats också! Det räddade min ekonomi måste jag säga.