Whatuuuup?!

Kommentarer (0)

Sitter här och väntar på att Alex ska komma hem från jobbet nu, har lite beslutsångest över när jag ska åka hem egentligen! Men tror det blir imorgon, så hinner jag min lilla mami som åker iväg på lördag. Vill helst packa ner Alex i en liten burk och ta med honom hem! Saknig.

Fick något jättekonstigt ryck och lyssnar på Evanescence.. har inte lyssnat på sån musik på år och dar!  
Nej nu ska jag nog försöka rota fram lite frulle....

bajbaj

Omg så irriterande.

Kommentarer (1)

Måste bara säga att gud vad jag stör mig på fölk som säger saker som att "visa till någon". Som en grupp på Facebook som heter "tjejen som visade sina jättetuttar till pojkvännens kompis". Vadå till?! Om man visar något visar man det FÖR någon annan och inte till! Omg bra Sverige....

update from Faluuun.

Kommentarer (0)

Är hos Alex i Falun nu, varit här sen i söndags! Vi har inte gjort så mycket vettigt men det gör ingenting. Har träffat vulle och Jesper och det är jättebra för då blir jag glad :) måste blogga i telefonen för Alex Internet vill inte fungera.... Vilket resulterar i väldigt snygga inlägg *host*. Men stannar ett tag till och skriver när jag är hemma. Då blir det dags att ta tag i övningskörningen och gitarren. Nu ska vi se baksmällan 2! :)