Gief Earl!

Kommentarer (0)


Photo: by ~Kumiwi

Haha, vi skulle ju på Moderna museet med skolan idag.. när jag och Jessica kom dit hade ingen kommit förutom läraren. Det kom inga fler heller. Värt! Men efter det åkte vi lite djurgårdsfärga, bland annat till Gröna Lund och Slussen. Sedan åkte vi förbi Globen innan vi åkte hem. Jessica skulle göra lite ärenden. 

Internet segar som satan idag! Jobbigt.. och varmt är det. Men det är bara skönt! 8 dagar kvar till studenten... hehehe. Härligt, men fattigt. 

Har blivit sinnessjukt sugen på att pierca Earl idag! (bilden ovan) Har varit det tidigare men.. har alltid kommit på varför jag inte borde ha den. Fula ärr osv...  Synd bara att jag är så sinnessjukt rädd för att pierca mig. NÄR jag väl vågar är sidan av läppen prio 1. 
Gör mig o-feg! :(

Mat! Pos.

What happens in Örebrue stays in Örebrue.. eller?

Kommentarer (0)


Photo: Me. CHASTISE

Hemma nu, anlände till Sthlm runt 5, sen genast iväg till Sollentuna för att göra pass eftersom vi åker utomlands den 10 Juni. Sitter bara och lyssnar på musik och är helt stört trött!

Helgen blev lite knas med att man inte fick dricka på området på Yeah-Festivalen, folk var tråkiga p.g.a. vissa anledningar och spriten tog slut snabbt. Dåligt väder var det också + att jag fick en jävla smäll i bakhuvudet och ögonbrynet (som fortfarande är stört ömthaha) i nån moshpit liknande sak. Men till och från var det ändå ganska trevligt!
Fotade dock inte mycket alls, bara den ovanför och det under! eheh. 

Nu blir det att samla ihop alla skolböcker som ska lämnas tillbaka till skolan imorgon. Bara tre dagar kvar! Och sedan chilla framför tv:n med lite Cola. (<3). 

Skönt att vara hemma, har saknat vissa (en viss) personer (person) ganska mycket, kommer bli härligt att ses igen!
Cheers. 


Photo: Me. Aim For The Sunrise (lagom onykter)


Photo: Me.   Jag&Lovisa, Linnéas dildo som vi kom på att vi skulle pierca, och bussar i finaste färgen!

I'm Leaving for a while

Kommentarer (0)Idag, vid 12.25 åker jag från STHLMs Central mot Örebrue! Just nu regnar det ute men man kan ju hoppas på bättre väder innnan man knatar iväg. 

Håller btw att få damp på min MP3-Spelare. Lägger in lite filmer och så för att ha nått att göra på tåget.. med inbyggd konverterare osv. Men ingen av filmerna fungerar att kolla på, det ända som spelas upp är filmen som kom med från början... suck. Någon som vet vad man gör åt det? Har en Philips GoGear Ariaz!