Eastpak Antidote

Kommentarer (0)

Var ju på spelningen igår, det var Amazing! A day to remember spelade mina två favoritlåtar varav ena jag missade senast jag såg dom! Så jag var glad. Men väldigt segt att dom bara säljer 3,5or, så vi hetsade i oss Elk innan spelningen (vilket man inte mår så bra av) och sedan vart man typ nykter!

Mötte iallafall upp Linus, Elin och Jimmy i stan runt 5, drog till Harrys och köpte biljetter till Halloweenfesten imorgon av Dean! Sen köpa öl och loda vid gullmars innan vi gick in! Efter blev det Harrys osv.. 

OCH 22.50 IKVÄLL MÖTER JAG JACKIE TWIN PÅ STOCKHOLMS CENTRAL! :D


Photo: Robins bild! Min kamera är sämst i mörker och systemkameran får man inte ta in... Blö.

Sneakpeak.

Kommentarer (0)

Jag har gått ner 2 kilo på en vecka. Jag har inte gått ner i vikt på jag vet inte hur länge! Kan vara för att jag inte behöver det. Men sättet jag mår just nu = ingen matlust = går ner i vikt.. inte speciellt bra. 

Ska försöka äta lite lunch/middag, fixa mig och sen stan för öl & Eastpak Antidote ! Yay.. 

Sneakpeak på min Halloweenutklädnad!

plans of the week.

Kommentarer (0)

Tänker väldigt mycket just nu. Vet inte varför, ingenting blir bättre av det !
Drog ut o drack öl vid vattnet med Lunis igår.. sedan blev det Harrys VÄLDIGT tidigt. Haha, var jättefull och sjöng jätteful karaoke. Vaknade imorse och drog och mötte upp en viss person, gick en promenad och pratade lite. 

Saker känns sådär just nu, inte riktigt helt-okay osv samt att jag inte riktigt vet hur jag ska gå vidare med saker och ting... men denna veckan blir nog bra.