Uäääh massor med ångest..

Kommentarer (1)

Med tur kommer otur! Yes. I fredags var första gången i Tanto för i år! Det var hur mysigt som helst, fram tills vi kom hem till min bror och jag märkte att min baseballjacka för 1700:- var borta. Den är fortfarande borta. Har sån ångest så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så var jag alldeles för full och förstörde massa saker för mig själv. Jävla skit! Någon som har tips vad man kan göra för att få tillbaka sånt? Har antingen glömt den i tanto eller på tunnelbanan, eller något. 

Men annars så var det mysigt... hehe. 
Ikväll kommer jag åka och sova i tullinge och Imorgon blir det uppsala, vilket innebär att jag inte kommer vara hemma. Men bilderna från Parkway Drive ska upp någon dag också, antingen idag, imorgon eller på tisdag! Heh! 

Här kommer some piiiixxx! :D Cheers. I scored, lucky me.

Kommentarer (0)

Mailade in till en shoppingsida för någon dag sen om kepsen på bilden under, som man kan se så är det två olika modeller på kepsarna på de två bilderna.. så jag frågade helt enkelt vilken av dom det var man fick. 

Fick svar väldigt snabbt om att dom bad om ursäkt och tackade för att jag berättat om felet, samt att kepsen var i  en fast onesize storlek, i exakt samma storlek som jag har! (Hur stor chans? Vem gör onesizekepsar i min storlek? Jag har minihuvud) 

Så som tack för hjälpen så har jag även fått en rabattkod så att jag får kepsen för 150 kr istället för 249. Blir att beställa imorgon när jag får pengar, eller på fredag! Yaaay! Im Theee Bezt!

Stan & Skate och.. vilken dag är det idag?

Kommentarer (0)

Yaaay! Kom hem för ungefär en timme sen, sviiinkallt! Det var jätteläskigt påväg hem från bussen, eftersom INGA gatlyktor lös längs gångvägen. På andra sidan stora bilvägen lös alla lampor.. men ingen på min sida. Som att hela den lilla by jag bor i hade strömavbrott! Och jag som är så fruktansvärt mörkrädd när jag är utomhus.. Nu verkar dom fungera som dom ska iallafall. 

Yay! Kom alldeles för sent till stan förut idag då busschauffören körde 20 km i timmen hela vägen, vilket resulterade i att jag missade tåget. Var FETT ARG och aspepp på att skrika på honom om jag inte haft min socialfobi. Men seen blev det iallafall skate i bålsta... hehe. 

Asmesar mig som fan, tycker det är skitjobbigt att åka och försöka med saker jag inte kan då alla kollar på! Så inga Ollies idag, bara igår. Blir så trött på mig själv, måste skärpa mig. 

Nu blir det amerikansk komedi som vanligt, sen sova och vakna upp till en nyyyyy daaag! (Känner mig som värsta miffot när ja skriver detta) puss.