NEW IN

Kommentarer (1)

Beställde hem dessa grejer på bilderna nedan för ungefär en och en halv vecka sen, och blev otroligt chockad när det damp ner i brevlådan igår, då det skulle vara 2-8 veckors leveranstid! Men jag klagar inte, gud nej. 
Är nöjd, billorna var dock en ANING stora, och mosar min näspiercing. Men man kan väl inte få allt!

Denna veckan är ingen bra vecka. Vaknar flera gånger per natt och kan inte somna om, sover otroligt mycket men är ändå så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna vid 15.00 på dagen. Orkar inte laga mat, orkari nte äta, orkar inte duscha, orkar inte tvätta löshåret.. orkar ingenting. 

Men det börjar ialalfall bli varmt ute, och har börjat använda min blå baseballjacka! (inte den snyggaste jag har, men den varmaste!) Fett som fan tycker jag. Blir as sugen på att vara ledig och mysa runt utomhus, åka bräda och sånt. 

Cheers mate! Random Roadtrip!

Kommentarer (0)

Extremt stilig bild från Gävle i helgen, har en tendens att alltid sträcka ut tungan som att jag slickar på folk när man tar bilder osv.. men ja, någon måste ju hålla på med sånt också! 

Haha, i gårkväll sa jag bara "Kan inte ni skjutsa hem mig?" då det började bli dags för mig att dra mig hem till Stockholm. Till en början kom ett "aah, hehe, viiiist!", men sedan kom dom fram till att Jo men seriöst, det skulle dom göra! Haha, vadfan! Så vi hoppade in i bilen runt 7 på kvällen, och var hemma hos mig vid halv 10 ungefär. Sen körde dom hem igen. 

HAHA, så awesome. 

PIxxxx i promised

Kommentarer (0)

TTja! Vet att det blir mycket kreativa inlägg nu.. men det behöver väl inte vara negativt? Kanske roligare att läsa än min tråkiga vardag!

Skrev iallafall förut att jag fixat lite nya bilder samt målat om en ram. Här har ni bilderna, och ramen jag målade är på översta bilden. Kollar man i spegeln bakom så ser man att ramen är vit på framsidan och svart på kanterna!

mhm, snygga pojkar som smyckar mitt rum <3.