Åhnej, haha

Kommentarer (0)

Ganska händelselös dag idag, men Alexis och Miranda kom in på Studion så fick sällskap typ hela dagen, det var trevligt iallafall ! Segt att inte göra något, man blir otroligt trött... uscha. 

Jaha, och sedan lyckades jag även med en annan fin grej ni ser på bilden här under... 
Aja, den är över 1 år gammal och jag vet att jag tycker den är dålig, minns bara inte varför just nu ( hahaha !) Men ja... hahahaha. Jag har glasflisor i fingrarna. 

Nu blir det att fortsätta på det jag håller på att rita just nu ;). 

Yaaa!

Kommentarer (0)

På Onsdag blir det detta! Vilka ska dit ? :)
(gillar stavfelet btw... )

Finfint.

Kommentarer (0)

Sådär ja, nu har jag ändrat designen lite också! Shit vad alla koder vill bråka med mig hela tiden, men nu har jag nog fått till det överallt! Har även gjort headern till en länk till startsidan... om man kanske skulle behöva det!

Helgen har varit rolig, gick ut med Amanda, Adam och Nicke i Fredags.. Wollmars till stängning, sen harrys till stängning. Hände lite otrevliga grejer och sånt men så blir det ibland. 

Igår blev det Koh Phangan först, med Sebbe och Mikko. Dricka 630 cl öl! Inte helt fel! Han bara dricka en öl där dock, sen drog vi till något ställe som hette Daam, där vi mötte upp Elias, Miranda och Vera. Detta stället stängde tydligen klockan 2, så vi hann vara där i ungefär 40 minuter, värt.. Så då gick vi till Harrys, där vi också bara hann vara i ca 40 minuter. Hahah, så jäkla ovärt! Men jag hade kul ändå :) 
Sen åkte jag till Markus på efterfest och sov!

Så tack för en trevlig helg! Borde dock hålla lite hårdare i pengarna nu. 
Nu ska jag äta kladdkaka och mysa ner mig i sängen o vara bakis.

Stället vi var på i lördags, Koh Phangan!