Åhh, nya älsklingar!

Kommentarer (0)

Tjaa! Det är svårare än vanligt att skriva på datorn idag. Har nämligen varit och förlängt naglarna! Kan inte säga att jag är överdrivet nöjd, det är faktiskt ganska fult.. men det var billigt och nu har jag provat!

Utöver det har jag sprungit i affärer i Kista galleria med min mami, en tröja och ett par leggings från New Yorker fick följa med hem, precis som en hårspray, björn axen styling och mina nya babies! Jag brukar aldrig aldrig hitta skor som jag gillar (inte kläder speciellt ofta heller) men nu dog jag typ! 999:- kostade dom, så tur att jag fått pengar! Hihi , så fiiina !

Shoppiiinggg!

Kommentarer (0)

Blir galen! Eftersom jag fått lite mer pengar än vanligt på senaste tiden så känner jag att jag har råd att köpa lite nya kläder och sånt, som jag verkligen behöver. Men självklart så hittar jag typ bara en enda grej jag vill ha på hela Junkyard, en på Oneoff och en på Hollywood. Blir ju galen, orkar inte betala frakt för en grej från varje ställe! Suck. 

Snacka om att jag är kräsen när det gäller kläder haha! Skulle i och för sig kunna beställa en ny bräda från junkyard också, men det känns som ett jävla projekt som jag känner mig helt vilse i... så jag vet inte om det är en så bra ide. Menmeeeen, kör bara!
Våld är inte kul.

Kommentarer (0)

Igår fyllde min mormor 70 år, (grattis till henne) så idag åkte vi dit och käkade lite tårta och gav henne en apstor tv och lite sånt! Har varit seg-bakis hela dagen men det fungerade. Igår var jag ute utan att gå på krogen, hehe. Asbra tycker jag! 

På måndag blir det äntligen att fixa naglarna, (ni får se senare) och även gymkort någon gång i veckan! Konstigt nog är jag aspepp på såna här vanliga, vardagliga saker, och inte alls på fest och sånt.. vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Men det är väl bra i guess!

Bara sitter o skriver massa onödigt skit! Ni får iallafall en bild på en grej som satt i min mormors trappuppgång. Fniss.