Bild på håååreeet

Kommentarer (0)

Det är något knas på mitt internet så det fungerar typ varannan sekund.. Skrev ett inlägg, publicerade, men då dog internet. SÅ BARA O SKRIVA OM :D yaaaay. 

Här har ni bild på hårfärgen! Var tvungen o ta en cambild eftersom att jag har packat ner minneskortet...
haha. 

Hade jättesvårt att somna igår då jag var så jävla rastlös... och så vaknade jag jättetidigt idag, två timmar innan klockan ringde! Så jag har haft hur mycket tid som helst över, och det är rätt tråkigt när man är rastlös och jättepepp (resfeber eller något?). Så nu har jag iallafall packat klart.. och det är fortfarnde två timmar kvar tills jag ska åka hemmifrån. 

Meeeh jag vet inte när jag kommer uppdatera här igen, i värsta fall så blir det efter peace&love! Puss babes!

UNTZ BABY

Kommentarer (0)

Tjaaa, jag bor fortfarande på vardagsrumsgolvet, ingen som har kommit hem än! Lyssnar på aspeppig untz untz musik och peppar som faaan inför imorgon och peace&love! yAAAY! . 

Så, nu har jag färgat håret! Var helt jätteosäker (är typ det fortfarande) och löshåret har nog en lite mer grå nyans än mitt riktiga.. där färgen inte ens ville fästa speciellt bra där bak. Men whooop whoooop, det löser sig! Blir säkert bra tillslut. Kommer bild sen!

Delar med mig av min peppiga spellista, yaaaay partey <3
(bara trycka på bilden) 


Chillar på golvet.

Kommentarer (0)

Jag bor på golvet idag. Anledning? Jag är ensam hemma hela helgen, och var smart nog att lyckas koppla in datorn i stora stereon i vardagsrummet. (Hittade tillochmed en sladd som passade! Yeah!) Så jag känner mig smartast och mest teknisk i världen just nu OCH DUNKAR FETT HÖG MUSIK I HELA HUSET! Nackdelen är ju att jag måste ha datorn i bokhyllan.. för sladden räcker inte längre! Drog på I want a moshpit for 2012 eller vad det nu heter, igår, en spelning ute i Järna där en del av mina kompisars band spelade! Nyktert och hungrigt och så... men sedan kom Johan och hämtade mig och Elin med bil, så vi drog hem till honom och Ölade. 
Kom hem runt 2 idag och har sedan dess dammsugit hela huset! Gud vad duktig jag är, och gud vad ansträngande det är! 

Planen är ungefär att.. chilla idag, börja packa och sånt imorgon FÖR JAG ÅKER TILL INSJÖN PÅ MÅNDAG! Stannar tills Peace&love! Och så funderar jag över om jag ska färga håret också. Det känns läskigt, tänk om det blir fel? hahahaahh! Vi får se om jag vågar :))