Enköping!

Kommentarer (0)

Åkte som sagt till Enköping och Ruben igårkväll, anlände runt 7 på kvällen ! Shit vad länge sen jag var där, märkte jag när man inte längre kunde betala med kontanter på bussen... haha. Det blev lite whiskey, och senare kom det över lite fler pojkar som började tatuera sig under fötterna och sånt. Alla har vi olika sätt att roa oss på !

Jättetrevligt att för en gångs skull vara på en fest där alla har samma musiksmak, och det är MIN musiksmak ! Det händer inte överdrivet ofta. (typ aldrig). 

Jo, sen var det något om att vi skulle till krogen och så. Men vi hamnade efter, drack en öl på ett ställe, sprang runt o letade efter folk på ett annat ställe, hittade Crikke, och sen var alla helt plötsligt hemma så då var det bara att knata hem.. förstår inte mycket av det där alls, faktistk !

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir än, Adam håller på o letar hemmafest, hittas det inte får det väl bli krogen ändå. Om jag inte bara är hemma och färgar håret! It will show itself (haha <3) 

I LOVE CLOTHES

Kommentarer (0)

Har suttit och fönstershoppat på internet nästan ända sedan jag kom hem igår. Har hittat massor med roliga sidor med bandtröjor och sånt! Wiie.
Jag tror aldrig att jag har hittat såhär mycket på samma gång som jag vill ha!

Har bestämt mig för att lägga 1000:- på kläder denna månaden. Dvs att jag har tvåtusen kvar till löshår, helger osv! Det får jag leva på. 

Kommer verkligen inte ha råd med allt, men litegrann iallafall. Och så ville min mor ta en shoppingrunda med mig snart, vilket innebär Hollywoood! ;)

Sliz-makeover!

Kommentarer (0)

Hade lovat min vän att låna ut lite kläder åt henne samt hjälpa henne att fixa sig inför sin studentskiva som äger rum ikväll, så imorse (halv 1, heheheh) hoppade jag på tåget hem till henne! Hade med mig ett urval av mina gamla Sleaze-kläder från min Sleaze-period, samt mina utsmyckade cowboyboots. 

Själv hade hon köpt faketatueringar och piercingar, haha! Så jag har hjälpt henne med detta hela dagen, hon blev vrål-läcker kan jag lova! 

Hade gärna gått på hennes skiva ikväll, men jag känner att jag verkligen inte har råd med det.. blöööääuh. Sånt är ju dyrt. 

Meeen en bra sak... (eller dålig?) är att det står på postens hemsida att mitt paket landat i paketuthämtningen! Det dåliga är bara att jag inte fått någon AVI, så att jag inte kan hämta ut det. Men vi hoppas på att det kommer imorgon! Bai!