LET ME REMIND YOU WHAT YOURE WAITING FOR

Kommentarer (0)

JAG HAR FÅTT MINA PENGAR!!! THE HELG IS RÄDDAD, myyyees! 

Igår blev det lite öl i Amandas nya lägenhet. Sedan blev det Harrys en liten stund där vi hittade trevliga människor, dansade på scenen och blev bjudna på cider av okänd person. Sedan åkte vi nattbuss till Rågsved där vi typ.. gjorde ingenting. Och sen sov vi. 

Idag har jag och Elin bakisgarvat ihjäl oss åt olika.. inte överdrivet normala saker! 

Och nu städar jag mitt rum. (Jag lovar. Faktiskt!!) 

Första bilden är på Amandas "balkong", (tak utanför fönstret) och den andra är tagen hemma hos Danne, bakishäng!

Heeeeej världen.

Kommentarer (0)

Godmorgon! Vaknade runt 11 men ligger fortfarande i sängen.. det känns ungefär som att mitt huvud ligger i en burk. Usch. 

Jaaag tänker alldeles för mycket och sånt just nu, det är inge bra. Jag skulle nog behöva komma bort en del just nu, helst hela tiden. Men det har sina nackdelar det också.. Åh, kan man inte bara stänga av alla konstiga känslor? Snlea? 

Ikväll ska jag iallafall möta Amanda och kolla på hennes nya lägenhet som faktiskt ligger hyfsat nära mig, om man jämför! Sen blir det nog lite halvnykter utgång eftersom att jag fortfarande inte har fått mina pengar


Bild på mig & twin från Mölndal <3

Vilken dag är det idag?

Kommentarer (0)

Sådär ja, idag har det inhandlats träningsskor till gymmet samt käkat på restaurang med mor min! 
Har precis kollat klart på bröllopsfotografen och nu blir det till att sova, för att se om jag kommer vara lika trött imorgon som jag varit de senaste dagarna. Isåfall måste det vara något fel på mig. 

I fredags var det iallafall sommar. Den lär vi inte få se igen på ett tag.