Nov. 30, 2012

Kommentarer (0)

Hej folks!

Nu har jag varit vaken i ca 2 timmar, blev bara ca 4 timmars sömm inatt... tycker ifs det är enklare att vakna och gå upp om man sovit lite, men man orkar tyvärr inte vara vaken så länge, och det är ju fredag.

Om 15 minuter ska jag ta min lilla packning och börja åka in mot stan där bussen väntar på mig! Har gjort matlåda o grejer, fett seriöst ju !Men kan man spara pengar så gör man det!!

Yaaay, fick i min 14-tunnel i örat idag! Går dock runt med en gummisnodd istället för o-ring eftersom jag är allergisk mot latexo-ringar... så vi får se hur bra det går. Fint är det iallafall :DHörs senareeee puss.

hey guys

Kommentarer (0)

Kan inte sova, som vanligt. Vet faktiskt inte varför. Vänt på dygnet i guess, o så är min hals torr o kittlas o stör... mykt elakt måste jag säga.

Såååatteh, om sex och en halv timme ska jag så häääärligt kliva upp varesig jag somnar nu eller två timmar innan. Varför? För imorgon så avgår det en buss till Göteborg , som jag har en biljett till! yaaay.
Blir releasefest o lite så...

festligt.
festbilder.Lite funderingar

Kommentarer (0)

Imorgon har jag en sån här plan, att jag ska börja läsa körkortsboken en gång till och hoppas att
lite mer fastnar! Man måste ju kunna matte för o klara dessa "reaktionssträcka&bromssträcka" ,"50km/h är hur många m/s?" , dude har stora problem med det. Det är ju faktiskt nästa vecka jag har teoriprovet, omg!! :o

Sitter uppe och pratar med lite folk från Washington och Australien, problematiskt eftersom vi sällan är vakna samtidigt.. funderar över om ja ska rita klart min skiss idag ellee imorgon ;) Lär visa den när den e klar höhöhö.

So.. nu tänkte jag börja skriva på engelska xD , Vet ej om ja visat denna men här är en crappy bild på min senaste tatuering från tattoo-mässan! :)