Natttjatter

Kommentarer (0)

kan man inte sova såhär mitt i natten så kan man käka knäckemacker, dricka oboy och blogga från mobilen för första gången. Det gör jag.

Hatar när man inte kan sova på torsdagkvällar, för då vet man att der kommer bli en trött fredagkväll vilker inte alltid är så kul. Speciellt om man ska upp kl 9 imorgon... det ska jag.

Delar med mig av gos ig-bild eftersom jag köpte sims 3 idag , puss.
Inspo

Kommentarer (0)

Idag hade jag ställt kl på halv 11, och ändå vaknade jag inte fören ett. Suck på miiiig, hatar att stressa! Dagens planer är iallafall att dra iväg till optikern om ca en timme och göra synundersökning, och efter det tänkte jag springa runt lite på stan ensam och leta efter The Sims 3, möjligtvis något skatespel och kolla in halsduken på bikbok. Hur mycket av det jag faktiskt kommer att göra är inte helt säkert, då jag inte är bekvämast i världen med att springa runt ensam i affärer. Sedan skulle jag tydligen färga min brors hår. 

Jag blir så trött på mig själv, jag är typ aspepp och har jättemycket inspiration till att göra massa saker, men ändå blir det "inte nu" hela tiden. Typ som att jag är aspepp att göra det, fast i ett annat liv. Måste bara komma på hur jag ska börja leva det där andra livet, sedan ska det fan hända grejer. :) 

bild från tumblr

Halkbana ?!

Kommentarer (0)

Juste, tänkte berätta om min halkbane-upplevelse. 

För det första måste jag fråga... är det fler som har kört halkbana på Gillinge? Tyckte ni det var kul? Osv. 

För mig var det inte speciellt roligt. Det var fint väder, en trevlig eftermiddag med trevligt folk men halkbanan var inte speciellt hal. Det var inte så att man gled runt o tappade kontrollen över bilen, utan det var bara Gasa - Bromsa, och att bromssträckan blev lite längre än på asfalten. När man gick på banan var det mer stabilt än att gå på asfalten. Så eftersom alla säger att halkbana är så roligt hit och dit så känns det verkligen som att jag har missat något!

Men vi fick iallafall sladda runt lite med läraren samt åka  i en bil som var uppochner. Och jag blev godkänd. Det är nice. 

Blev ju en riktigt fin bild iallafall, när jag smygtog och hoppades
att den skulle bli ok. Sen mobilkvaliten, kan vi väl bortse ifrån?