Hejdå, sommar.

Kommentarer (0)

God morgon! Idag vaknade jag på soffan i vardagsrummet, vi håller nämligen på att byta fönster i mitt rum så där kan man inte vara. Vilket resulterade i att jag hade filmkväll i min klädkammare igår!

Inatt har jag fått lite bättre sömn för första gången på tre dagar, vilket är skönt.

I veckan besökte vi ett uteställe vid namn Laughing Duck, jag har enbart varit där en gång för ca 2 år sen, men det stället är verkligen awesome! Dom spelar rolig, men framför allt blandad musik, har inget inträde och hyffsat billiga priser, trevliga vakter och en jättetrevlig servitris som laddade våra telefoner även fast vi inte hade med någon laddare. Känns verkligen som ett ställe man borde vara mer på, ifall man får med sig folk såklart!

Vi har också haft säsongens troligtvis sista parkhäng samt bad utomhus! Om 3 dagar är det vinter.

Nu blir det nog frukost i vardagsrummet! 
 
 
.

Ta det lugnt - dag.

Kommentarer (0)

Denna helgen har varit ganska så hård, så jag mår inte utmärkt idag.  Är lite personliga saker som hänt. 
Därför spenderar jag denna dagen med att kolla på olika Disney-filmer, och nu ska jag nog gå ner och förbereda en äppelpaj, innan jag kollar vidare! Har sett Lady & Lufsen 2, och Askungen idag, och Lady & Lufsen 1 samt Alice i Underlandet igår. Det är himla mysigt faktiskt, att fly lite från verkligheten när saker inte riktigt är på topp. 

 

Music Saves Lives.

Kommentarer (0)

Det är helt sjukt hur mycket musik kan påverka en känslomässigt. Jag älskar sån musik, som gör det, även fast jag hatar det. Jag får kärlekskänslor i kroppen som inte är riktat till något speciellt. Det bara känns i hela kroppen. Blir lycklig, på något konstigt, orealistiskt sett. Music Saves Lifes.

Detta är två av de finaste låtarna jag vet.