Fjärde advent!

Kommentarer (0)

Har nu införskaffat mig ny telefon, en samsung galaxy S4, men tyvärr tar den helt sugiga bilder, inte alls i samma stil och kvalite som min gamla! Så det har inte blivit mycket instagram sen dess tyvärr :(((( Bu! 

Saker som hänt sen sist är att vi drog på I SEE STARS (och The World Alive) i torsdags, DOM VAR ASBRA. HANS RÖST <3 <3 <3 . Så det var ju himla trevligt. Igår firade jag och min pojkvän 6 månader också, så det var himla mysigt. 

Så idag vart det liten runda på stan och köpa lite julklappar, jag har dock den jobbigaste kvar, det är nämligen något jag gör själv.  Måste hinna klart med det imorgon...  eh , ja, det är klart jag måste. Men snart kommer familjen hem och då ska vi äta pizza, sedan måste jag ta tag i mitt bombnedslag till rum, för annars får jag aldrig något annat gjort. OCH STRAX BÖRJAR SOLSIDAAAN!! yay. 

 


 
 

Jamenvisst

Kommentarer (3)

Ah, sorry för ingen uppdatering, men det hände en tråkig sak i fredags! Jag blev nedslagen till marken och rånad på min telefon av en invandrare. Så jag har / har haft lätt hjärnskakning, och är öm ungefär överallt. Så jag har mest bara varit med pojkvännen,  vilat och tagit det lugnt sen dess. HIMLA TRÅKIG GREJ!!  Aldrig roligt att bli av med telefonen, eller flyga i marken. 

Men det är ingen fara med mig iallafall! Idag har jag klippt mitt hår lite och snart ska jag in till stan med min mamma och köpa skor till nyår. Detta blir en himla dyr månad! Måste köpa julklappar denna vecka. OCH BILJETT TILL BRÅVALLA! Har ni sett lineupen än så länge? OMG!!! Iz needed. 

Ni får en frän bild osv, höhö! Blir inte lika fräna bilder på instagram då min tillfälliga telefon inte har världsbä'sta kameran. Snarare världssämsta. Och typ minsta skärmen ever! hihihi. 

ÅNEJ JAG VISAR MAGEN I BLOGGEN AAAHHH!!!! 

 

Bra dag!

Kommentarer (1)

Idag har varit en himla bra , och lång dag. Imorse gick jag upp och drog till gymmet , (detta känns dock som om de vore igår, lång dag) och sedan hem och käka lunch. Sen drog jag in till studion, (får la skriva piercingstudion nowdays eftersom det nu finns två studios i mitt liv). Köpte nya piercingkulor och snackade skit. Sedan var det dags att dra till den andra studion (tatueringsstudion) för lite interaktivt jobb. 
 
Ikväll har jag varit på middagsdejt hos min bestie, vi lagade vitlökskyckling med ris, currysås och majskolv. Så snackade vi skit över en kaffe och spelade Gear of War? Heter det så? Som sämst-på-tvpel-i-världen kan jag dra slutsatsen att det är så mycket enklare att lära sig spel om man spelar med någon som inte är asbra. Elller det minsta lite bra. Haha!! .
 
Nu är det typ storm, låter som massa plastpåsar flyger runt utanför fönstret? Wat? Haha! Nu blir det sovtime. Nighty!