Toradagidagva

Kommentarer (0)

Jahapp, så jobbet jag sökte fick jag inte, självklart valde dom någon med mer erfarenhet! Idag är jag lat, ligger i sängen och har precis ätit frukost. Planen är att färga min utväxt, min mamma var jättesnäll o bjöd mig på hårfärg! Så tönkte jag dra ut och springa, städa lite i huset för lite pengar och försöka rota fram lite saker att sälja! Men först ska jag gosa klart i sängen :).

Denna veckan har varit trevlig, chillade på Calm och träffade bästa Fidde i måndags, I tisdags fick jag ett sjukot ionstigt samtal från en hittegodsavdelning i Karlstad, dom hade fått in mitt pass som blev stulet på Hultsfred 2009 o.O. Och så igår hängde jag i stan med Miranda och Fille, kollade på kläder, hängde i asiatbutiker, blev bjuden på friterad kyckling och sen drog vi tilö Calm och hängde. Efter det drog jag och tränade ^^Tips? Hjälp?

Kommentarer (0)

Jag är en otroligt fattig tjej, söker tips på hur man kan tjäna extra pengar!

Typ VAD SOM HELST. (Fast inte nått som att typ starta ett företag så jag får pengar om 2 år, jag behöver lixom pengar snarast.) Har skickat in intresse anmälan på den ända reklamutdelningssidan jag hittat, och så ska jag städa massor hemma och förhoppningsvis få lite pengar av det. Men jag behöver alla tips jag kan få!

Har provat olika sidor där man ska tjäna pengar på marknadsundersökningar, men inte hittat någon som faktiskt fungerar, så vet ni nån hemsida som ni av egen erfarenhet vet fungerar får ni gärna tipsa om det! BEHÖVER ALLT! 

Ni får en gammal , orelaterad bild.