Pepp!

Kommentarer (1)

Idag har jag spenderat halva dagen på en frisörsalong i Huddinge! Det verkade himla bra och hon verkar förstå precis hur jag vill ha mitt hår. (Har inte vågat gå till frisörer tidigare p.g.a. missöden som hänt samt frisörer som vägrat osv) Men tyvärr så får klippning hos frisör vänta ett tag, pga att december kommer bli en ganska dyr månad.
 
Ikväll peppar jag träning för första gången sedan innan sommaren! YEAH! Blir hur bra som helst. 
Blev lite NailArt också. 
 

Rock of Ages och trötthet.

Kommentarer (0)

Hej! Jag hade tänkt blogga igår men sen vart det ändrade planer så jag var tvungen att åka in till stan. Just nu är jag SÅ HIMLA TRÖTT. Jag vet inte riktigt varför. Så jag hade bara tänkt lägga mig och kolla på serie en stund, och sedan sova. 

Måste bara berätta att Rock of Ages (som jag var på i lördags) var SKITKUL! Så mycket humor! hahahaha. Riktigt underhållande. Någon som varit där, eller som ska gå på det? Rekomenderas iallafall starkt om man är det minsta intresserad av 80-tals glamrock och liknande. 

Innan det började var vi och åt på T.G.I.F. med familjen, det var trevligt. 
Nu ska jag vila upp mig, och sedan har jag lite roliga saker att berätta imorgon!

Puss babes!

 


 

Helgen!

Kommentarer (1)

Helluuue! Det är heeeelg! Igår var jag hemma, och gjorde armband med min mamma. Det händer typ ALDRIG. Det var riktigt trevligt faktiskt. Sen så fick man ju lite nya smycken på köpet, lixom! 

Denna helgen känns skön. Det är skönt att vara pank ibland, så man kan göra något annat än att gå ut. (Det lät ju dumt, man KAN ju göra annat än att gå ut även om man har pengar, men oftast brukar det innebära att sitta hemma själv och ha tråkigt. För att alla är såna himla alkisar. Bli inte så!) 

Ikvälll ska jag på Rock Of Ages med min familj, det blir säkert trevligt! Min trevliga ovanliga helg fortsätter alltså. Kanske blir det tillochmed en helnykter helg! Det vore ju fantastiskt. Helt amazing. 

Men nu måste jag gå och måla naglarna. Puss på er,  babes! Hoppas ni får en trevlig kväll.