Godmorgon!

Kommentarer (0)

Heloee! Min pojkvän åker till Tokyo idag, utan mig. Så igår åt vi middag och gosade framför tvn. Jag kommer sakna ihjäl mig efter honom! Han är bäst. 
 
Men för att rädda hela situationen ordnade jag så en bra vän från Åre kommer ner och bor hos mig! Blir skitkul, tyvärr kommer hon inte förrän sent ikväll. Så innan dess ska jag till tandläkaren så den kan klaga på mina piercingar (standard) och sen kan det ju vara lite trevligt att städa innan man får besök. 
 
 

They call us Misfits.

Kommentarer (0)

Ikväll har jag roat mig med att se första filmen av "Dom kallar oss mods" vilket förmodligen är min favorit-triologi. Bilden är dock ifrån två år sedan då jag såg alla tre filmerna sist. Det är en dokumentär om ungdomar som kom utifrån förorten i slutet av 60-talet och hur dom levde... och inte levde. Kenta Gustafsson som gjort låten "Just idag är jag stark" är bland annat med som en av huvudpersonerna. SEVÄRD!. 

Nu har jag huvudvärk (vilket jag alltid verkar ha, av okänd anledning) så det blir väl att fortsätta ta det lugnt ikväll. Pouussss på er. 
 
 

Påväg hem.

Kommentarer (0)

Just nu sitter jag på tåget hem, det är ca en timma kvar tills jag kommer till Stockholm. Eksjö var bäst, som vanligt. Så roligt att träffa Eksjö-folket, och denna helgen har jag både varit på krogen och bolagt, för första gången. Första gången i Eksjö alltså. Man gör inte sånt där så ofta. 
 
Men det ägde iallafall! Tack för en awesome helg, som alla där nere säger. Mitt hjärta gick sönder lite när jag åkte därifrån. Får komma tillbaka snart.