Åka bussss

Kommentarer (0)

Sitter på bussen påväg mot mina föräldrar. Ska bara dit en snabbis och tvätta en maskin, eller två om jag hinner. Men det tror jag inte att jag gör. Ska även öeta efter lite försvunna saker, samt hämta en sovsäck! För imorgon kl 14.00 sätter jag mig i en bil och åker upp till... någonstans? Sundsvall, Hudiksvall eller någonstans där i nedre Norrland. Jag ska på en alternativ festival med nya vänner. Har aldrig hört talas om något av banden, men det blir nog kul. Tar inte med mig tält, så i värsta fall blir det att sova under stjärnorna. Det kan också vara himla mysigt, och romantikt!

Men ikväll ska jag bara hem och gosa med min älskling eftersom vi blir ifrån varandra hela helgen. Buhuuuu.

Idag har jag kört en bil med automatlåda hela vägen från Bålsta till Stockholm. Har typ, kärt automatlåda en gång i mitt liv och det var på min halkbana, så det tog ett tag att hajja grejen , men nu vill jag ha en! Det är ju som att köra radiobilar, wihuuuu! Bekvämast.

En helt vanlig onsdag

Kommentarer (0)

Är hemma hos Bff och har precis lagat frukost, snabbmakaroner och bacon haha! Mums, är så hungrig att jag dör och försvinner nästan.

Igår städade vi efter helgens tvådagarsfest, det var riktigt vidrigt, luktade skit och var larver på golvet?!?!?! Vad i helvete, euw. Så efter det unnade vi oss lite överbliven öl och chillade på uteplatsen med lite vänner, det var trevligt.Back on track? Maybe

Kommentarer (0)

Heeuu! Det har hänt så mycket det senaste året och därför har bloggen kommit ikläm. Ungefär allt jag gjort innan det senaste året har jag gjort för att sysselsätta mig. Nu har jag extremt mycket sysselsättning, jämt. Inte mycket jag gillar, men det är tydligen det livet går ut på. Men nu börjar jag förhoppningsvis landa lite, äntligen, och kanske kan ta för mig lite själv i allt detta. För blogga är något jag faktiskt vill göra. Jag har alltid tyckt om att skriva, och jag har alltid gillat att visa upp saker jag är stolt över. 

Det är mycket nu, det känns ungefär som att det är nu jag ska bestämma hur resten av mitt liv ska se ut. Jag är ganska rädd, faktiskt. Men jag vill dela med mig av det, för jag har alltid velat dela med mig av mina känslor. Tyvärr har jag inte så mycket folk i min omgivning som gillar det, så därför har det blivit ganska instängt. 

Jag ska absolut inte göra detta till ett "jag lovar att jag ska börja blogga igen" .- inlägg, men jag kan säga att jag hoppas att jag gör det. Det är trots allt något jag behöver - även fast det inte finns någon som läser det. 

Jag har nyligen färgat håret rosa, och tydligen är jag himla brun också, enligt bilden nedan iallafall!.