Back on track? Maybe

Heeuu! Det har hänt så mycket det senaste året och därför har bloggen kommit ikläm. Ungefär allt jag gjort innan det senaste året har jag gjort för att sysselsätta mig. Nu har jag extremt mycket sysselsättning, jämt. Inte mycket jag gillar, men det är tydligen det livet går ut på. Men nu börjar jag förhoppningsvis landa lite, äntligen, och kanske kan ta för mig lite själv i allt detta. För blogga är något jag faktiskt vill göra. Jag har alltid tyckt om att skriva, och jag har alltid gillat att visa upp saker jag är stolt över. 

Det är mycket nu, det känns ungefär som att det är nu jag ska bestämma hur resten av mitt liv ska se ut. Jag är ganska rädd, faktiskt. Men jag vill dela med mig av det, för jag har alltid velat dela med mig av mina känslor. Tyvärr har jag inte så mycket folk i min omgivning som gillar det, så därför har det blivit ganska instängt. 

Jag ska absolut inte göra detta till ett "jag lovar att jag ska börja blogga igen" .- inlägg, men jag kan säga att jag hoppas att jag gör det. Det är trots allt något jag behöver - även fast det inte finns någon som läser det. 

Jag har nyligen färgat håret rosa, och tydligen är jag himla brun också, enligt bilden nedan iallafall!. 

 

Kommentera här: