Min morgon

Kommentarer (0)

Beundrar fan dessa bloggare som låter läsare följa med dem under en dag. Det skulle jag ALDRIG hinna. Bara mina mornar börjar med att jag går upp 20 minuter innan jag ska gå, äter frukost och dricker kaffe medans jag halvsover i sängen efter att ha snoozat en timme och haft ultraproblem att sluta gosa med mim babe.

Sen sminkar jag mig oftast skitfult på typ 3 minuter innan jag måste hoppa i arbetskläderna och cpstressa till bussen. Där är jag nu, på bussen. Men nu är jag framme så nu hinner jag inte skriva mer.

Ha en bra daaagSista dagarna!

Kommentarer (0)

Heeey!! Två dagar kvar till en månads ledighet från praktiken!! Ska dock jobba en massa då men, ja, nånting iallafall.

Har lumch just nu, sitter i boden med alla dewds och lyssnar på när dom snackar om hur deras brudar beter sig och klagar, ur deras perspektiv! Haha, det är roligt. Tidigare satt dom på rad uppe på ställningen och sjöng svenska visor. Hihi.

Igår ficlök jag i 24 mm i mitt högra öra!! Bara två millimeter tills jag får i mina fina töjningar. Det andra är dock bara på typ, 16... himla segt.

Har börjat måla hemma <3 Trivs redan mycket bättre!! Mycket kvar att fixa men det grundläggande fixar vi innan bråvalla :)Midsommar + ett år.

Kommentarer (0)

Jag firade midsommar med nya vänner/gamla bekanta! Det var trevligt. Vi gjorde upp en brasa på ett berg, grillade jättegod vegokorv, drack lite bärs och umgicks. The Handy Men hittade även en älg-skalle när de var på ved-jakt. Skitcool var den!

Idag ska jag och min älskling ha romantisk ettårs-middag (vilket betyder chips och dipp i sängen), känns helt otroligt att vi varit med varandra i ett helt år. Himla lång tid!!