Första Advent.

Kommentarer (1)

 
Jag har haft en JÄTTEROLIG helg, men det berättar jag om senare! Idag är det första advent, det har jag och min sambo firat genom att äta på Texas Longhorn, köpt en adventsljusstake som vi tänt, druckit glögg och julmust! Vi köpte även varsin chokladkalender, haha! Jättemysigt, tycker om juletider, tända ljus och mörker. Har sprungit runt i en tomteluva som är nästan lika lång som mig hela dagen. 
 
Hur firar ni? 
 
 
 

Tahandomdig-dag!

Kommentarer (1)

Idag har jag en ta-hand-om-mig-själv-dag. Jag behöver det just nu. Jag behöver vänja mig vid egentid! Egentid är ingenting jag är speciellt bra på , jag vill helst ha sällskap hela tiden. 

Så nu sitter jag i sängen med inpacknig i håret, i goskläder, med chips och choklad och ser på lyxfällan. Man får unna sig chips och choklad ibland! Det är faktiskt HELT OKEJ. Omnomnom, ska nog äta upp alltihop idag, istället för middag. För när man är vuxen får man bestämma själv!  Hahaha. 

Veckan har varit riktigt hård men nu är det bara en dag kvar. Ska fortsätta kvällen med att se inredningsprogram och film, skölja ur inpackningen , och sova massviiis! (Och diska, haha). Vad gör ni mitt i en hård vecka?

 

New In

Kommentarer (5)

Ikväll har jag varit hemma hos min sambos mamma, kollat på tv och ätit nutella! Varvat med att fylla och tömma tvättmaskiner. Den sista är inte klar än, vilket betyder att jag kommer komma hem himla sent, och somna långt efter läggdags! Kommer vara himla trött imorgon.
 
Well, hängde runt på ca 4 st H&M häromdagen, vet inte riktigt varför. Kom iallafall därifrån med en välbehövd halsduk (då jag tappade bort två stycken förra vintern, klant) som är mörklila även om det inte syns på bilden. Köpte även Kurt Cobain-linnet som jag craveat efter ända sedan jag såg det på Candie.se!  SÅ FINT. VISST TYCKER NI?!