Early Halloween.

Kommentarer (2)

Har jobbat HELA dagen, både igår och idag. Men på något sätt blir man typ piggare av det? Eller övertrött så man inte märker hur trött man är. När jag kom hem hade min babe varit och köpt en halvliten, söt pumpa och gjort Spicy Pumpasoppa! Så söt haha!Så vi passade på att göra en halloweenpumpa, jag gillar ju ljus osv och det är en mysig stämningshöjare! Såhär cool och farlig blev den.

 

En vanlig fredagkväll

Kommentarer (5)

Del 1 - Tre saker ni inte visste om mig
Del 2 - Bloggfavoriter och varför
Del 3 - En vanlig fredagkväll
Del 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig arbetsdag  

Alltså, jag tycker inte att man kan berätta om "en vanlig fredagkväll". För ingen fredag är ju vanlig, eftersom alla är olika! Men jag tänkte berätta om min fredag igår, iallafall.

Jag behövde bara jobba 3 timmar, vilket var huuuuuur skönt som helst. Fick sluta vid halv 2 eftersom min handledares barn hade tryckt upp en pärla i näsan... hahah! Åkte hem till en vän där folk färgade lite hår, vi åt chips, lyssnade på musik och drack lite öl. Sedan drog vi till en krog som heter Harry B James, inte mitt favoritställe! Men var stanmmis där förut så det är okej ändå.

Där flög jag runt och träffade massvis med vänner och drack alldeles för mycket öl. Det är typ, så fredagar ser ut. Egentligen inte mer märkvärdigt(stavning?) eller intressant än så. Ganska tråkigt egentligen, när man ska berätta om det! Men ni får lite bilder som inte heller är dödsfabulösa.

Nu ska jag fixa mig och åka till Enköping.


Del 5 - Hur jag sminkar mig
Del 6 - En nytagen bild på mig
Del 7 - Det här vill jag ha 
Del 8 - Såhär är jag som person 
Del 9 - Mitt favoritband/favoritartister 
Del 10 - Mitt hem
Del 11 - En bild på mig och en kompis 
Del 12 - En bild som gör mig glad 
Del 13 - I min väska
Del 14 - Mina dåliga vanor/egenskaper
Del 15 - En bild på mig och någon jag älskar 
Del 16 - Det här får mig att må bra
Del 17 - En bild på min handstil 
Del 18 - Bästa tidsfördrivet
Del 19 - Film/TV-favoriter
Del 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör

Alltså, såhär är det

Kommentarer (5)

Alltså, helt ärligt så känner jag att jag inte har tid/ork till att blogga. Vilket är jättetråkigt för jag vill ju göra det!

Det är bara det att jag har en praktik på 9 timmar om dagen, samt en timmes resväg. Så när jag kommer hem är jag som en zombie. Så sjukt trött, orkar ingenting! Så det blir varken städat, diskat eller bloggat. Jag hoppas att jag vänjer mig snart, och att den extrema tröttheten går över. Idag är det iallafall fredag vilket är dödsskönt. Ska försöka fortsätta på min blogglista idag :)