Oboy-balls!

Kommentarer (0)

Vet ni? Jag vart sååååå otroligt sugen på chokladbollar! Men vi hade ingen kakao, så istället gjorde jag oboybollar. Dom är typ huuuuuur goda som helst! Vill ni veta vad knepet är? Det är att använda mycket mer oboy än vad du vanligtvis skulle ha av kakao, eftersom oboy har en svagare chokladsmak.

Yum, så nu ska jag äta oboybollar framför Halv 8 hos mig, det mest hemtrevliga programmet som finns.Kanske ett flummigt inlägg?

Kommentarer (6)

Idag blev en extremt kort dag i skolan, kom bara in och ringde ett samtal. Så då vart det ju mer tid över till annat, som att jobba med bloggen! Är dock sjukt seg idag då jag var på min första AW igår efter vi skrivit kontrakt! Mohaaa! Så nu har jag det här problemet att jag  måste gå och fixa mig så att jag kan fota bilder till det här inlägget! Visst låter det himla jobbigt? Jag luktar nämligen jätteäckligt, och måste färga håret... 

Idag är det FREDAAAAG! Tadaaaa! Denna fredagen spenderas i Storstaden, precis som de flesta helger. Men innan någonting händer så ska jag och min babe ha tacomiddag. Lätt kvällens höjdpunkt, nomnom! Jag har dock hört att vissa människor har banan i tacos? Har ni det? Eller har ni något annat konstigt? Typ ägg, oliver, champinjoner och ananas räknas definitivt till konstiga saker, bara så ni vet!  Jag tror inte att jag har något konstigt i ... Eller har jag? 

(Nu sitter jag alltså på forum och läser om alla konstigheter folk har i sin taco. Det konstigaste jag hittat är popcorn, men det tror jag nog inte riktigt på)

Haha, ja,det hela blev ett litet smakprov på hur knäpp jag egentligen är, men inte alltid försöker visa.. jag hoppas ni tycker om mig ändå! :*

 
 

På nya höjder

Kommentarer (1)

Var iväg och klättrade på ett klättercenter igår. Gjorde sånt mycket när jag var liten men det är säkert tio år sedan sist, och jag är definitivt mer höjdrädd nu! Fick adrenalinkickar, vart dödsrädd och trodde att jag skulle ramla ner även fast jag hade säkerhetslina. Så jag satt på väggen och pep som en mus om att det var föööör högt och föööör läskigt, haha tönt! Men det blev bättre mot slutet av passet. Det var roligt, borde göra det oftare. Man kan väl säga att det är min pojkvän som håller på med det egentligen.

Nu ska jag sova en snabbis innan jag ska iväg på jobb ikväll. Är så himla trött! Jag tror bloggen kommer igång som vanligt igen snart. Puss på er.