Starstrukk

Kommentarer (5)

Jag är inte en sån tjej som varit speciellt starstrukk någon gång i mitt liv. Det har lixom aldrig riktigt varit min grej att vara besatt av någon kändis man ändå aldrig kommer få träffa. MEN NU HAR DET SKETT. Vid 23 års ålder, och det är otippat och jättekonstigt men jag spenderar typ hela dagar med att kolla på youtubevideos på personen, osv. Egentligen är han typ inte ens snygg. Men jag erkänner iallafall!
 
Vet ni vem det är? 
 
Btw, börjar kännas att flytten är på riktigt nu. Fyllde på busskortet med endast en sjudagarsbiljet, och vet att jag bara kommer använda fyra av dem. För nu är det bara fyra dagar kvar. Peppen!
 
 

Im still alive

Kommentarer (2)

Så , jag har inte dött, jag lovar. Men varje gång jag tänker skriva känner jag bara att jag inte orkar fixa några vettiga bilder just då. Har inte ens kollat på kamerabilderna från gotland. Jag är lat? 
 
Nu är det fan inte många dagar kvar, och de är ganska uppbokade. Ikväll skall jag på middagsdejt, imorgon på lunchdejt och under helgen kommer lite vänner + tatueringsmässan. 
 
Under den senaste veckan har jag shoppat! En tisha, en hoodie, en NY PLATTÅNG <3, en dator, nya hörlurar osv. Är superhappy och spontanfärgade även håret + fixade nygammalt löshår. Är glad, och nöjd, och vill ha onsdag. 
 
Något jag verkligen ogillar är tystnaden när man vaknar på morgonen. Det känns lite som att hela världen har gått under och man bara är helt tom. Någon mer som känner som jag?