Onsdagsmiddag

Kommentarer (2)

Efter jobbet idag drog jag och träffade en kompis, Jimmi, som jag inte träffat på himla länge p.g.a tråkiga vuxna anledningar! Vi körde en middag på Pizza Hut, tacopizza med cheesy crusts för två. Huuur gott? Blev även lite över så jag kommer ha världens bästa matlåda på jobbet imorgon. 
 
Vi catchade upp lite sedan sist och efter det tog vi en kaffe (fast jag tog en varm choklad med vispgrädde och marsmallows) på Espresso House. Det var en himla trevlig kväll, och jag blev himla trött så nu är jag hemma och det är dags att sova för att komma upp till jobb imorgon , hehu. Gotta love vuxenlivet.
 
Som några av er kanske märkt har min blogg mobilanpassats! Jag kommer ordna upp mobildesignen jär i veckan, så att det fortfarande känns som min blogg! Hoppas att det fortfarande finns några som läser min blogg på en dator, där är ju den fullständiga designen som den ska vara. 
 
Godnatt, babes!
 
 
 

Lazy Sunday

Kommentarer (2)

Sunday Funday! Eller? Jag chillar fortfarande i sängen med oboy och kollar serier! Är ensam hemma idag, och såfort jag orkar kliva upp ska jag ägna mig åt tråkiga vuxensaker som att städa, diska och laga mat.
 
Min helg var bra, hur var eran? Jag tog det ändå ganska lugnt och somnade hyfsat tidigt båda dagarna trots fest! Vad brukar ni göra på era helger? 
 
I fredags såg jag ut såhär. Föer bilder finns på min instagram, hehu! Jaanieh heter jag där!
 
 

Min namnsdag!

Kommentarer (2)

Vet ni vaaad? Igår hade jag namnsdag! Jag heter faktiskt Gabriella i mellannamn, och när jag var liten gillade jag att kalla mig för Gabby. Haha! Det visste ni inte va? 
 
Så jag fick en kombinerad alla hjärtans dags- samt namnsdagspresent av mami, en minipralinbox i lila! Åh så fint. Mums! Gullemamma. Så den roade jag mig med att äta upp igår samtidigt som jag satte i mitt nya löshår Hehu! ;D