STHLM.

Kommentarer (4)

Vet ni vad? Nu är jag hemma i Stockholm igen. Kl 06.15 imorse rullade mitt tåg från Göteborgs Central. Det känns sugigt. Vill helst åka tillbaka på en gång. 
 
Så, jag har en ide om en plan att flytta dit, förr eller senare med tanke på att jag inte längre har något som håller kvar mig här! Måste bara lösa allt det praktiska först. Någon som har tips om hur man får ihop allt när man flyttar till en annan stad? 
 
Har haft det helt fantastiskt i alla fall. Har bott vid havet, åkt nedcabbad bil, ätit god mat, druckit öl, varit på bio, parkhängt och träffat vänner. Är superglad, gladare än på mycket mycket länge ! Hur har ni det i det "fantastiska" sommarvädret? 
 
 

Festival och ännu mer äventyr.

Kommentarer (8)

Hej världen, det var inte igår! 
Jag åkte iväg till Emmabodafestivalen i tisdags. Sen dess har jag inte haft speciellt mycket mobilbatteri, mest druckit öl, varit smutsig och varit bakis. Ändå fortsätter man åka på festival varje år, detta var min 15e! 
 
Har knappt tagit bilder, har knappt kommit med på bilder, har träffat massvis med nya människor och lyssnat på superbra musik med ascoola ljusshower och dansat röven av mig. Någon av er som var där? 
 
Nu sitter jag på ett tåg mot göteborg, vilket inte riktigt var planen från början, men jag är superglad! Skall dit och träffa en person jag träffade under veckan
Har ingen som helst lust att åka hem till Stockholm, måste man verkligen det? 
 
 

Skåneland.

Kommentarer (5)

Jag har det bra här i skåne. Har träffat en himla massa trevliga människor på olika platser, har suttit på uteservering, gått i köpcentrum, ätit supergod mat och även fast jag inte alls hunnit göra mycket (var är vädret? vill ju bada?) så fortsätter äventyret vidare imorgon! 
 
Idag skall vi dock typ, cykla till centrum och fixa det sista. Hur mysigt?! Hur är er sommar?