The bird is now alone.

Kommentarer (1)

Nu bor jag helt plötsligt ensam. Han flyttade igårkväll. Det känns... ensamt, tråkigt, saknigt och jag vet inte hur ofta jag kommer få se honom igen. Är ganska nedstämd vilket går ut över pluggandet, som jag redan är superstressad över. Ingen bra dominoeffekt!
 
Men jag hoppas det blir bättre snart, att det börjar kännas mer okej. Det är bara så himla tomt här just nu! Min plan idag är att äta frukost i sängen, stanna i sängen lite till, och sedan försöka ta mig igenom ett programmeringsprov jag inte riktigt lyckats plugga till. 
 
Jag hoppas ni mår bättre än mig! Vad har ni för er? Har ni tips på hur man mår bättre snabbare? Xoxo. 
 
 

Sommarhäng.

Kommentarer (5)

I Lördags var det sommar en liten stund här i stockholm. Firade det genom att hänga med en gammal vän som numera är bosatt i finland. Det var en mysig dag, med inte lika rolig kväll så jag åkte hem tidigt :). 
 
Har kommit fram till att det faktiskt är bättre att vara ensam än att umgås med fel slags människor. 
 
 

Potatismosoverklighetsvärldshjärna.

Kommentarer (4)

Jag hade verkligen tänkt jobba med bloggen idag, alla mina läsare försvinner ju! Var ääär ni? Är jag supertråkig? Näääh! 

Men, jag är totalt potatismos i huvudet, och har precis suttit och försökt gå igenom ett matteprov men jag är så otroligt trött att det känns som att jag drömmer. Behöver jag säga att det resulterar i att jag inte förstår någonting? Jag förstår ingenting. Så jag tänkte faktiskt ge upp den här dagen och gå och lägga mig, så håller vi tummarna för att jag förstår mer imorgon. 

Bjuder på en instagrambild lite sådär sneaky. Följer ni mig? Annars @jaanieh! 
Är ni riktigt söta följer jag kanske tillbaka.