forts. Spelning.

Kommentarer (4)

... den andra spelningen som jag var på i veckan, alltså i tisdags, var mitt favoritband faktiskt! Det var Speeling With Sirens, Pierce The Veil och Issues som spelade, på arenan i fryshuset och jag köpte min biljett för säkert ett halvår sen. 
 
Det var första gången Sleeping With Sirens var i sverige, men jag har ju sett dem tidigare i England. Har även tatuerat "sleeping with sirens" på insidan av min vänstra överarm, för er som ej visste det! Spelningen var asbra ofc, gillar dock inte den lokalen så himla mycket. Var inte heller så intressserad av de två andra banden! Men att få se Kellin är alltid så himla värt <3
 
 
 
 

Hemmafruing!

Kommentarer (3)

Häromdagen var jag sjukt duktig och bakade eget bröd.
 Det är första gången jag gör det, och det vart helt okej ! Valde nämligen ett bröd med extremt få ingredienser eftersom jag ville komma undan billigt ekonomiskt, och det är absolut ätbart! Det ena är smaksatt med lingonsylt vilket vart godast, ska prova lite andra smaksättningar senare. 
 
 
 
Idag måste jag rensa ur alla våra köksskåp på porslin, och skruva ner alla hyllor samt flytta allt från vår ena vardagsrumsvägg som angränsar till köket, för imorgon ska de börja riva vårat kök... jätteroligt, verkligen. Fy!  Vi har ingen aning om hur lång tid det kommer ta. Så det blir att leva i ännu mer kaos ett tag.