Kära solglasögon

Kommentarer (8)

Hoppas ni har en trevlig mors dag och äter god mat med alla mammor som finns omkring er! Jag är svinbakis men har ändå ätit middag med min familj , och och snart blir det chokladbrownies med chokladflingor och chokladsås till efterrätt, med jordgubbar. OMNOM OM CHOKLAD ÖVERALLT. 
 
Vill ni veta vad jag gjort i helgen? Vavavava? Jag har ätit glass i kungsträdgården, druckit öl, åkt raggarbil på sveacruisingen, sovit borta hela helgen, fått en påse öl gratis av en random taxichaufför som vi inte ens åkt med, ätit tacos, kollat på Kung Fury och målat en trappa. Jag kände att ni behövde veta det. Har köpt hjärtformade solglasögon också så nu ser det ut som mina ögon är kära. 
 
 

Fridays Facelook

Kommentarer (7)

Facelook a la naturelle idag.
Hairlook: Nattens sovfrisyr. 
Jag bär upp det ganska bra känner jag, varför lägga tid på något man inte behöver. 
Vad hittar ni på en fredag som denna, sötnosar? 

 
 

Video... blogg? Njäe.

Kommentarer (3)

Hahaha! Hej! 

Vet ni vad? Idag har jag gjort.. min första video! HAHA! Alltså. 
Jag har letat så så länge efter ett videoredigeringsprogram till datorn, eller en app till telefonen, där man kan lägga på filter / ändra kontrast/färg/osv på videoklippen.. JAG HITTAR INGEN! Inte en enda. 
Så nu har jag någon annan asfrän (hahaha inte) visuell effekt här, alltså, nej, typ helt hemskt men vad ska man göra? Ingen som har förslag, tips osv på hur man löser det här problemet? (Vet något program/app/videofilmningsapp? ) 

Tyckte iallafall det var dags nu, så jag bjuder på denna. Inte helt superfantastisk och bara typ, filmsnuttar från min troligt ohändelserika dag hemma i sängen, ofixad och jävlig, typ. Men det kan kanske vara lite roligt ändå. ... eeheh...