Tidigt och sånt

Kommentarer (0)

Ojojj världen! Vet ni? Jag fick vg (högsta betyg) i min c# kurs. Det var en fruktansvärd lättnad! Jag trodde inte ens att jag skulle klara den. Applåder till mig o sånt. 
 
Varför är jag vaken nu? För att jag sov HELA dagen igår, förutom de två timmar då jag vaknade och åt pizza. Vaknade för en stund sedan igen när min polare drog till jobbet. 
 
Det snöade här igår! Eller, inatt. Blev väldigt förvånad när jag kollade ut, men jag har hört att snön ändå är borta nu. Tråkigt. Har ni snö? 
Och har ni tips på enkla / billiga / hemmagjorda julklappar man kan ge till sin familj? Jag är helt lost här. 
 
Bilden är från i fredagsjag var och såg Asura, liveSticky Fingers. 
 
 

Ojdå.

Kommentarer (2)

 
Vaknade vid sex imorse hos en vän på andra sidan stan, hade helt missat att jag lyckats somna där så det var bara att hoppa på första bästa vagn hem, för att fixa mig och sedan dra till skolan. Jag har varit så övettrött hela dagen att jag garvat åt ca allt, och så har min datorväska dessutom gått sönder. Drog hem tidigare från skolan, städade (!!!!), och så tycker jag att jag var värd massvis med sömn så jag har sovit tills nu 8) Sjukt värt, om du frågar mig. 
 
Tänkte spendera resten av dagen med att typ, laga och äta mat. Jag vill skriva att jag skall plugga men det finns en stor risk att jag ljuger då. Fick äntligen tummen ur röven och köpte nya gitarrsträngar som måste fixas, och så har jag en målning att fortsätta på! Astaggad på att den skall bli klar, behöver bara skaffa lite fantasi först, alltså. Ni har inte lite till övers eller? Plssss
 
Solar Fields är btw väldigt mysig musik.
 
 

Batman är en katt

Kommentarer (5)

Vet ni hur nice det är att sova? Sängen är typ, bäst i hela världen. Vill aldrig lämna den! Jag vaknade för en liten stund sedan av att min dator lät som ett piano, den gör det ibland. Det är skumt som fan. 
 
Sååå jag har ju världens lyxliv dåra, ledig idag och imorgon som slutet på min lediga vecka. Tänkte vara ordentlig och lägga denna dagen på att plugga, (och städa och andra hemmafruiga saker) sedan ikväll så kommer Sebbe hit och är babe och hjälper mig att tvätta (tittar på, typ) ochhhh umgås och sånt. Det blir bäst. Att få sova i rena lakan ikväll kommer ju dessutom vara himmelriket, herres. 
 
Jag och Batman mot världen och sånt.