Var är logiken?

Kommentarer (0)

Mysig kväll af igår, tänker inte berätta mer än så!
Har även lyckats att nästan bli klar med inlämningslabben i skolan, känns skönt som fan. Sån lättnad, alltså.
Idag är jag trött och mysig, skulle helst bara vilja ligga hemma i sängen, lyssna på bäst musik och bara vara. Men vi får se ang det, kanske skall dra ut och träffa en gammal vän jag inte sett på två år iallafall! 
 
Det har stått mycket skriverier i tidningarna om Halloweenfesten som mitt senaste inlägg handlade om, Genesis Project. Jag tycker verkligen att det är så hysteriskt roligt, och jag förstår inte logiken i deras handlande ö.h.t.
"Vi tar bort alkoholen så att folk knarkar mindre" Wattttt
GG osv 

 

På tal om något annat så beskriver denna låten the mood of the day ganska så bra. 
Genesis Halloween

Kommentarer (3)

Project, med Neelix, Alter Nature osv. 
Asgrymt. Bra folk, massa dans. G
Fick krama på finaste människan. 
Nöjd. 
 
 

Ett med naturen

Kommentarer (6)

Jag har haft en ganska så bra helg ändå! Har umgåtts med massvis med människor, träffat en hel drös nya och idag mår jag faktiskt ganska bra. Var ute ända på Orust igår, samt i Stenungsund. Det var ju otroligt spännande.. Hur var er helg? 
 
Idag la jag en rea-beställning på Junkyard som jag hoppas få i veckan, och så hoppas jag även på att få hem mina extentions i veckan! Vore helt fantastiskt och jag skulle bli superlycklig.  I helgen taggar jag Genesis Halloween-Project, det kommer bli världens grej och hur roligt som helst. Någon mer som skall dit? Jag skall klä ut mig till UV-färg. Kreativast ever. P.g.a. det får jag även besök av Johan i helgen, som skall bo hos mig lite. Det blir trevligt och sånt. 

Veckan skall jag spendera i skolan och i skogen. Jag älskar skogen, har spenderat hela eftermiddagen med att kolla på youtube-videos om urskogar. Jag gillar stämningen, och lugnet. Jag vill bli bästa vän med djuren och ett med naturen.  #flummigast idag. Det ligger faktiskt en urskog inte alls långt ifrån där jag bor så jag tänkte chilla där lite och sånt, någon dag.