Ett med naturen

Jag har haft en ganska så bra helg ändå! Har umgåtts med massvis med människor, träffat en hel drös nya och idag mår jag faktiskt ganska bra. Var ute ända på Orust igår, samt i Stenungsund. Det var ju otroligt spännande.. Hur var er helg? 
 
Idag la jag en rea-beställning på Junkyard som jag hoppas få i veckan, och så hoppas jag även på att få hem mina extentions i veckan! Vore helt fantastiskt och jag skulle bli superlycklig.  I helgen taggar jag Genesis Halloween-Project, det kommer bli världens grej och hur roligt som helst. Någon mer som skall dit? Jag skall klä ut mig till UV-färg. Kreativast ever. P.g.a. det får jag även besök av Johan i helgen, som skall bo hos mig lite. Det blir trevligt och sånt. 

Veckan skall jag spendera i skolan och i skogen. Jag älskar skogen, har spenderat hela eftermiddagen med att kolla på youtube-videos om urskogar. Jag gillar stämningen, och lugnet. Jag vill bli bästa vän med djuren och ett med naturen.  #flummigast idag. Det ligger faktiskt en urskog inte alls långt ifrån där jag bor så jag tänkte chilla där lite och sånt, någon dag.
 
 

Kommentarer:

1 hjjonsson.blogg.se:

skriven

Snyggo!

Svar: Men ååh tack
Janie

2 milina.blogg.se:

skriven

Härligt!

3 S A R A:

skriven

så snygg!

Svar: men tack ! :D
Janie

4 Skogsraah ☾:

skriven

Låter superhärligt :)

5 sexleksaker:

skriven

Ett bra tips på sexleksaker intimleksaker.com
Jag har precis köpt en underbara anal dildo och en vaginapump på intimleksaker.com Har köpt Kamagra från www.intimleksaker.com
Rekommenderar intimleksaker.se och www.sextoyonlinestore.com

6 Yohanna af Skovde:

skriven

Vad snygg du är! :*

Appropå grått hår så var det såhär jag tänkte, tyckte det såg vettigt ut; http://www.frokenrosa.net/?p=14666

Svar: Men tack detsamma!
Åh, tack osv
Janie

Kommentera här: