Nytt hår osv.

Kommentarer (2)

Igår bestämde jag mig för att jag tröttnat på mitt kaosiga unicorn-hair som ändå bara var en missfärgning, för jag kunde knappt göra något me det. Så nu ser jag ut som en helt normal tjej, men hade tänkte väga upp det nästa månad med en Earl, ifall jag vågar. 

Men jag skall våga, jag måste.
Jag är ingen mes längre !

Håret på gifen är helt ofixat, och dränkt i olja pga slitet. Men jag bjuder på det.

 

Krasslig osv.

Kommentarer (2)

Det har varit en riktigt bra, rolig helg och jag är superglad, har fått spendera en stor del av den med min fina fru och dessutom hängt med nya + gamla vänner. (Känns som jag skrivit exakt den meningen minst två gånger tidigare här?) 
 
Nu har jag dock skaffat mig svinont i halsen, mitt rum är så fruktansvärt fuktigt och kallt. Så än så länge chillar jag med honungste i sängen framför Heart of Dixie och hoppas på att d skall gå över. Såg ni btw blodmånen inatt? Jag gick upp vid fem för att kolla men jag såg fan inte ett skit. Tråkigt. 
 
 

Sneakpeak osv.

Kommentarer (4)

Började dagen med hotellfrukost på Scandic Europa, fick nämligen sova där efter vår kväll på avenyn då mamma hade en extrasäng på hennes hotellrum. Så det var en himla bra start! Jag älskar hotellfrukost. Har spenderat tid på att fixa i ordning min nya Samsung S6, som jag tyvärr inte har något simkort till än men det skall ordnas idag. Ska bli sååå skönt att ha en fungerande telefon som inte får bluescreen och som faktiskt tar emot samtal. 

Om typ, en vecka och två dagar kommer mina möbler hit, jag är så pepp! Det är inte superfint i mitt rum atm, men jag har iallafall en 140-säng (vilket jag tyvärr inte kommer få plats med sen //;) Men snart kommer tavlor och möbler och allt möjligt, och det kommer bli superbra. Hoppas på att kunna känna mig som hemma på riktigt!

Ni får lite sneakpeaks på hur rummet ser ut atm, och töntiga gifs på mig när jag typ ler och grejer. 
Vad händer, liksom.