Sista dagen 2016

Kommentarer (0)

Hjälp!!!!!!!
Många klagar på hur dåligt det här året varit. Inte jag. Det kanske inte varit en dans på rosor, men det har varit det bästa i mitt liv. Mitt första hela år i Göteborg. 
 
Jag har flyttat typ fyra gånger, varit hemlös, blivit kär två gånger, fått fantastiskt många fantastiska nya vänner, varit på de bästa festivalerna, skaffat dreads, skaffat pojkvän och mycket mer. Självklart har det hänt mycket skit också, men det är inget man skall fokusera på. 
 
Inget new year, new me. Still me! Kanske en förbättrad jag? Det kan man ju alltid hoppas på. 
Saker jag hoppas på under 2017:
Att jag skall få ett eget fast boende. Att jag inte skall låta någon hindra mig från att göra saker jag vill. Att jag skall börja träna??? (är fortfarande kluven ang detta) och att jag skall klara skolan ASBRA. 
 
Ikväll firar jag med älskling och vänner, mer exakt är rätt oklart för tillfället. Klänning blir det, iallafall. DEN DU!
 
 

Jul på Liseberg

Kommentarer (1)

Min mamma kom till stan igår och vi körde en Jul på Liseberg, med julmarknad, julklappshandling, strosande runt i lisebergs fina vinterland, isshow och helveganskt julbord på The Green Room. Mysigast någonsin, helt magiskt.
 
Bildbomb
 
 

Detta är den godaste..

Kommentarer (0)

.. broccoligratängen jag någonsin gjort. Det är ju även den första jag gjort, men det är irrellevant, för den var fantastisk. 
 
Det jag har använt mig av är broccoli (självklart) och en "sås" på "smör",  iMat grädde, iMat fraiche, lite citron för syrlighet (detta har jag alltid i recept med iMat), grönsaksbuljong, senap, lite potatismjöl, bjästflingor och kryddor (typ salt och peppar). Kokade upp det och hade sedan i lite riven (delad på med fingrarna) violife smoked flavour och rörde runt tills det smälllt. 
 
Ringla över broccolin och in i ugnen! mhm(:
ÄT MIG sa den.