Ser inte mycket ut för världen men..

Idag har jag lagat, TADAAA! Kålpudding. Hört att det är någon typ av husmanskost. Aldrig ätit eller lagat innan, men jag kände att jag gillar ju husmanskost och jag gillar ju vitkål så hur illa kan det vara. Det var inte så illa, även om jag fuskade en hel del med receptet (jag gillar att förenkla för mig själv då jag är ganska lat, och lagar jag bara mat till mig själv är jag inte så kräsen med hur det smakar egentligen).
 
Jag köpte torkad sojafärs som jag förvällde själv för första gången, egentligen skulle den stekas också men jag kände att det blev omständigt med två stekpannor så jag sket i det. Hade nog alldeles för mycket kål i förhållande till färsen också, och de kryddor som stod med i de flesta recept hade jag inte ens hemma. MEN MAN TAGER VAD MAN HAVER.  Denna är gjord på sojafärs förvälld i grönsaksbuljong, en halv gullök, en liten ekologisk vitkål (blir ändå hur mycket som helst) som är stekt i smör, kryddat med bla sojasås, paprikapulver, vitlökspulver, peppar och salt. Serverad med lingonsylt bcs i löööv it!(:
 
Fotade en fin uppläggning, men var tvungen att fota mitt ihopgojs för att inte känna mig som en lögnerska
 

Kommentera här: