Ang personligt.

Kommentarer (0)

Är det bara jag som tycker det är himla svårt att blogga roligt men opersonligt på samma gång? Jag har en till blogg som inte alla har åtkomst till,  där jag skriver lite mer personliga utdrag om mitt liv, nämner personer osv. Men de som läser den känner oftast mig på ett eller annat sätt och är därför lite mer med på vad jag pratar om. Hur känner ni angående detta?
 
Jag ligger i en soffa och gosar med en skurk som himla gärna biter i både festivalarmband och töjningar. Snart skall jag pallra mig upp till skolan för första gången på två veckor. Good game, Janie.... 
 
För fyra dagar sedan slutade jag att borsta mitt hår. 
 
 
 
 

Fina, fina liv.

Kommentarer (1)

Ojoj,  vad skall man säga. En galnare helg än vanligt, definitivt. Men himla trevligt folk och jag har haft så roligt. Har hittat så fina människor att ha i mitt liv här i Göteborg,  och det känns verkligen som jag känt flera av dem så himla mycket längre än några månader. Ni vet, när man bara har såna där moments där man känner att "shit, vad vi connectar bra".
 
Hade flertalet sådana moments i helgen, bland annat med en vän då en annan vän gjorde något helt otippat, och vi båda utbrister "oj, vilken överraskning!" precis samtidigt. Det var riktigt fint. En annan vän, Nona, har jag nästan alltid moments med för vi tänker så lika. Därför är hon min bästa vän. 
 
Jag är fortfarande fantastiskt förstörd efter influensan, är helt låg och orkar knappt någonting. Men jag, Ida och Nona hade tacokväll ikväll och jag kunde inte hjälpa att känna hur lyckligt lottad jag är, hur tur jag har och hur mycket bättre jag passar här. Jag har aldrig förut haft den typen av vänner som bara har tacokväll en vanlig måndag som om det vore något alla gör. Allt här, är efter sex månader fortfarande så himla ofattbart. Finns det människor vars liv alltid är såhär? Jag är fortfarande rädd att det är en dröm som skall ta slut. Men jag börjar inse att så kanske inte är fallet.
 
Jag är så tacksam.